Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Mario Mollà, convocat per participar en el Campionat d’Europa Absolut de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Mollà, convocat per participar en el Campionat d’Europa Absolut de natació

 

 

 

La Federació Espanyola de Natació (RFEN) ha donat a conèixer avui la llista definitiva de convocats per al Campionat d’Europa Absolut de natació que se celebrarà a Roma (Itàlia) de l’11 al 17 d’agost. Entre els vint-i-dos escollits, figura el nedador del Club Natació Terrassa Mario Mollà, que es va guanyar l’accés en el Campionat d’Espanya Open Absolut celebrat a Torremolinos el mes d’abril.

Mollà disputarà tres proves individuals a la màxima competició continental. El dijous 11 d’agost debutarà en els 50 m papallona. L’endemà divendres, intervindrà en els 100 m lliures i dissabte nedarà els 100 m papallona. En principi, també formarà part del relleu masculí de 4×100 m lliures, en companyia de Sergio de Celis i Carles Coll (CN Sabadell) i Luis Domínguez (EM El Olivar), una prova que es disputarà el diumenge 14 d’agost.

 

Vint-i-dos nedadors

 

La llista elaborada per la RFEN està formada per onze nedadors i onze nedadores. Al marge de Mollà, De Celis, Domínguez i Coll, integren l’equip masculí Carlos Garach (CN Churriana), Nicolás García (CD Gredos San Diego), Arbidel González (CN Santa Olaya), Juan Francisco Segura (Madrid NC), Alberto Lozano (CE Mediterrani), Diego Mira (CN Sabadell) i Joan Lluís Pons (CN Sant Andreu).

Així mateix, l’equip femení està format per Ainhoa Campadabal, Júlia Pujadas, Àfrica Zamorano, Lidón Muñoz i Jessica Vall (CN Sant Andreu), Carla Hurtado (CN Tenis Elche), Ángela Martínez (KZM Swimming Team), Paula Otero (CN Arteixo), Alba Vázquez (CN Churriana), Carmen Weiler (Real Canoe NC) i Mireia Belmonte (CN UCAM Fuensanta).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.