Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Mario Mollà, convocat per participar amb la selecció espanyola de natació en els XIX Jocs del Mediterrani

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Mollà, convocat per participar amb la selecció espanyola de natació en els XIX Jocs del Mediterrani

 

 

La Federació Espanyola de Natació (RFEN) va difondre ahir la llista de convocats per als XIX Jocs del Mediterrani que se celebraran a Orà (Algèria) de l’1 al 5 de juliol. Entre els dinou escollits, figura el nedador del Club Natació Terrassa Mario Mollà, que es va guanyar l’accés en el Campionat d’Espanya Open Absolut celebrat recentment a Torremolinos.

En principi, Mollà disputarà quatre proves a la ciutat magribina, els 100 m papallona i els relleus masculins de 4×100 i 4×200 m lliures i de 4×100 m estils.

 

Dinou nedadors

 

La llista elaborada per la RFEN està formada per deu nedadors i nou nedadores. Al marge de Mollà, integren l’equip masculí Javier Arauz (CD Gredos San Diego), Diego Mira, Álex Castejón i Manuel Martos (CN Sabadell), Luis Domínguez (EM El Olivar), Albert Escrits (CN Sant Andreu), Miguel Martínez i Carlos Quijada (Real Canoe NC) i Juan Francisco Segura (Madrid NC).

Així mateix, l’equip femení està format per Ainhoa Campadabal, Júlia Pujadas, Àfrica Zamorano i Lidón Muñoz (CN Sant Andreu), Carla Hurtado (CN Tenis Elche), Paula Juste (CN Lleida), Marina Garcia (CN Sabadell), Alba Vázquez (CN Churriana) i Carmen Weiler (Real Canoe NC).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.