Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Mario Mollà, convocat per al Meeting Internacional de Mònaco de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Mollà, convocat per al Meeting Internacional de Mònaco de natació

 

 

El nedador Mario Mollà ha estat convocat per la Federació Catalana de Natació (FCN) per participar en el Meeting Internacional de Mònaco, prova inclosa en el circuit Mare Nostrum, que se celebrarà el 29 i 30 de maig. Aquesta prestigiosa cita internacional integra dues proves més, el Meeting Internacional de Canet-en-Roussillon (1 i 2 de juny) i el Gran Premi Internacional Ciutat de Barcelona (10 i 11 de juny).

La llista elaborada per la FCN inclou un total de vuit nedadors. En categoria masculina, i al marge de Mollà, han estat escollits Àlex Ramos (CN Sabadell) i Alejandro Calderón i Alberto Lozano (CE Mediterrani). Així mateix, en l’apartat femení, han estat seleccionades Mireia Pradell (CN Barcelona), Marta González i Alba Guillamon (CN Sant Andreu) i Laura Díaz (CN Sabadell).

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.