Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Mario Guillén, tercer…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Guillén, tercer en la 68a Travessia de Badalona

 

El nedador del CN Terrassa Mario Guillén va classificar-se en una esplèndida tercera plaça en la 68a Travessia de Badalona de natació en aigües obertes que va celebrar-se diumenge passat sobre una distància de 2.400 metres. La prova era puntuable per al Circuit Català de Travessies de la Federació Catalana de Natació.

Guillén va aturar el crono en 27’32”, només per darrere de Ricard Pujol (independent), guanyador amb 27’01”, i de Joan Ballester (CE Mediterrani), segon amb 27’26”. El club va comptar amb vuit representants més en l’apartat masculí:

42.-Eugenio Schillaci        35’06”          7è categoria absoluta

55.-Marc Lleonart             37’23”          18è categoria màster 2

59.-Santiago Navarro       37’50”          20è categoria màster 2

75.-Oriol Rosell                40’24”          13è categoria veterans

83.-Francisco Utrera         41’04”          15è categoria veterans

94.-Avelí Martorell           43’40”          18è categoria veterans

97.-Xavi Labarias             44’01”          19è categoria veterans

116.-Joan Herrera            49’50”          25è categoria veterans

 

Anna Serra i Natalia Baño, en el top ten en l’apartat femení

 

Així mateix, dues nedadors del club van classificar-se en el top ten en l’apartat femení. Anna Serra va ser setena de la general i segona de la categoria absoluta 3 amb una marca de 31’03”, mentre que Natalia Baño va finalitzar novena de la general i tercera de la categoria absoluta 3 amb 31’54”. Finalment, Cristina Riba va ser 21a i primera de la categoria màster 2 amb 37’23” i Olga Álvarez va ocupar el 36è lloc i va ser sisena de la categoria màster 2 amb 40’26”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.