Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Mario Guillén, segon a El Anillo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Guillén, segon en l’etapa final màster de natació en aigües obertes a El Anillo

 

 

El nedador del CN Terrassa Mario Guillén va classificar-se en segona posició en la categoria +35 en l’etapa final màster de la V Copa d’Espanya d’Aigües Obertes RFEN que va celebrar-se diumenge a El Anillo (Càceres) sobre una distància de 5 quilòmetres.

Guillén va aturar el crono en 1h05’14”, només per darrere de Francisco José Hervás (Vila-Swim Fondistas Club Natación), guanyador amb 1h01’16”. La tercera plaça va correspondre a Mikel Arteaga (CN Màster Torrijos), que va establir un temps d’1h07’25”.

 

Subcampió en categoria +35 de la V Copa d’Espanya d’Aigües Obertes RFEN

 

Amb aquest darrer resultat, el nedador del CN Terrassa tanca una gran temporada, tal com demostra el subcampionat que ha obtingut en categoria +35 en la V Copa d’Espanya d’Aigües Obertes RFEN amb un total de 440 punts. Hervás s’ha fet amb el títol amb 450 punts, mentre que Nemo Antonio Remesar (CN Atlètic-Barceloneta) ha estat tercer amb 390.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.