Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Mario Guillén, segon en la…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Guillén, segon en la 7a Sailfish Swimsilvestre 2018

 

El nedador del CN Terrassa Mario Guillén va aconseguir una esplèndida segona  posició en la 7a Sailfish Swimsilvestre celebrada diumenge passat a Mataró sobre una distància de 1.500 metres.

Guillén va aturar el crono en 18’35”, només per darrere de Víctor Burgos, guanyador amb 18’15”. El tercer lloc va correspondre a Marc Ferri, amb una marca de 18’41”. El club va comptar amb sis representants més en categoria masculina:

 

15.-Josep Llàtzer Pérez                        21’42”

47.-Josep Escudé                                25’40”

54.-Salvador Labarias                          26’23”

60.-Xavier Guamis                               26’49”

62.-Xavier Labarias                             27’04”

86.-Marcel·lí Bosch                              31’05”

 

Sis nedadores entre les vint millors

 

Igualment, el club va presentar sis nedadores en l’apartat femení. Totes elles van acabar entre les vint primeres. Anna Serra va ser cinquena amb una marca de 21’38”, tot just per davant de Natalia Bañó, sisena amb 21’42”. Així mateix, Sònia Rojas va classificar-se vuitena amb 22’11”, Olga Álvarez va finalitzar onzena amb 25’06”, María Jesús Santos va ser dotzena amb 25’35” i Cristina Riba va ocupar el setzè lloc amb 27’03”.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.