Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Mario Guillén prepara el Mundial de natació per a sords a Sierra Nevada

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Guillén prepara el Mundial de natació per a sords a Sierra Nevada

 

 

El nedador Mario Guillén va participar entre el 8 i el 12 d’octubre en una concentració de tecnificació i seguiment de la Federación Española de Deportes para Sordos (FEDS) que va celebrar-se al CAR de Sierra Nevada. L’estada és preparatòria per al Campionat del Món de Natació que tindrà lloc a Gliwice (Polònia) del 15 al 20 de novembre. La convocatòria va aplegar cinc nedadors més, Natalia Jaén, Elsa Cuadrado, Alejandro Suárez, Álvaro de Frutos i Álex Cáceres.

La concentració va combinar sessions d’aigua, amb realització de testos i presa de temps, amb sessions en sec de treball muscular per circuits. També es van dur a terme activitats de cohesió de grup, com ara un passeig pel poble de Pradollano.

Quatre proves

 

En principi, Guillén afrontarà quatre proves a la cita polonesa, els 400 i 1500 m lliures, els 100 m esquena i el relleu 4×50 metres mixtes.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.