Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Mario Guillén participarà en els XXIV Jocs Olímpics per a Persones Sordes

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Guillén participarà en els XXIV Jocs Olímpics per a Persones Sordes

 

El nedador Mario Guillén prendrà part en els XXIV Jocs Olímpics per a Persones Sordes que se celebraran de l’1 al 15 de maig a Caxias do Sul (Brasil).

Guillén afrontarà un total de sis proves en aquesta competició internacional, quatre distàncies individuals i dos relleus. El dilluns 2 de maig debutarà en els 400 m lliures. L’endemà dimarts 3 afrontarà els 200 m esquena, mentre que dijous 5 serà el torn dels 1500 m lliures. El divendres 6 participarà en el relleu 4×100 m lliures mixt, el diumenge 8 nedarà els 800 m lliures i clourà la seva participació el dilluns 9 en el relleu 4×100 m estils mixt. Completen la selecció espanyola de natació per a aquesta cita Natalia Jaén i Elsa Cuadrado (CD Fusión) i Álvaro de Frutos (CN Palencia).

 

Esdeveniment poliesportiu internacional

 

Els Jocs Olímpics per a Persones Sordes són un esdeveniment poliesportiu internacional organitzat pel Comitè Internacional d’Esports per a Sords (CIDS). La primera edició, celebrada a París el 1924, va ser també el primer esdeveniment esportiu per a persones amb necessitats especials. Se celebren cada quatre anys i són l’esdeveniment multiesportiu més antic després dels Jocs Olímpics. Es preveu que, en aquesta 24a edició, hi participin uns 4.500 esportistes sords de més de 100 països. Així mateix, Brasil es convertirà en el primer país d’Amèrica Llatina en acollir uns Jocs d’Estiu per a Persones Sordes.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.