Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Mario Guillén participa en el Mundial de natació per a sords

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Guillén participa en el Mundial de natació per a sords

 

 

El nedador Mario Guillén prendrà part entre el 15 i el 20 de novembre en el I Campionat del Món de Natació en Piscina Curta per a Sords que tindrà lloc a Gliwice (Polònia). La convocatòria de la Federación Española de Deportes para Sordos (FEDS) aplega tres nedadors més, Natalia Jaén, Elsa Cuadrado i Álvaro de Frutos.

Guillén afrontarà cinc proves a la cita polonesa. Debutarà el dilluns 15 en els 400 m lliures. Posteriorment, disputarà dues proves de relleus, dimarts, el 4×50 lliures mixtes i, dimecres, el 4×50 estils mixtes. El divendres 19 nedarà la prova més llarga del programa, els 1500 m lliures, i dissabte 20 clourà la seva participació en els 200 m esquena.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.