Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Mario Guillén i Anna Serra, tercers en…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Guillén i Anna Serra, tercers en la Sailfish Lanzarote Open Water

 

Els nedadors del CN Terrassa Mario Guillén i Anna Serra van aconseguir una meritòria tercera posició en la Sailfish Lanzarote Open Water celebrada dissabte passat sobre una distància de 5 quilòmetres.

En categoria masculina, Guillén va aturar el crono en 1h01’31”, només per darrere d’Alessio Matarazzo, guanyador amb 59’10”, i de Carlos Sosa, segon amb un temps d’1h00’31”. Al seu torn, en l’apartat femení, Serra va establir una marca d’1h09’23”, tan sols superada per la vencedora, Flavia Maunder, amb una marca d’1h04’43”, i per la canària Sherezade Sigut, segona amb un registre d’1h09’14”.

 

El club va comptar amb quatre representants més en aquesta competició. María Jesús Santos i Cristina Riba van ser quarta i cinquena de la general femenina amb el mateix temps, 1h19’52”, marca que els va proporcionar el primer lloc en les seves categories, +45 i +40. Les altres dues nedadores locals van participar en la prova de 3,8 quilòmetres. Natalia Bañó va ser setena de la general i primera de la categoria júnior 2 amb 53’21”, mentre que Sònia Rojas va ocupar la novena posició de la general i la primera de la categoria +35 amb 55’59”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.