Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Maria Olmo s’acomiada del bàsquet en actiu

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Maria Olmo s’acomiada del bàsquet en actiu

 

Es retira un autèntic referent de la secció de bàsquet del CN Terrassa. Maria Olmo, de 36 anys, posa punt i final a la seva carrera després de formar part durant 21 anys de l’equip sènior, un rècord en la història del club.

L’estat d’emergència decretat per la COVID-19 va suposar la finalització de la competició, una decisió que ha precipitat el seu adéu. “Va ser una gerra d’aigua freda saber que la federació donava la temporada per acabada. Quan estàs pensant en retirar-te, vols reunir la teva família, els teus amics i els companys i companyes per tal que el darrer dia sigui especial. Al final, però, he jugat el meu últim partit sense saber que ho era”.

Dit això, Olmo recalca que la decisió estava presa. “Tenia molt clar que aquest seria el meu darrer any, que era un bon moment per deixar-ho. No em volia retirar quan no em sentís bé físicament o quan el bàsquet em retirés a mi. És el camí correcte”. L’egarenca, la petita d’una saga d’esportistes, confessa que, en un futur, li agradaria formar part del cos tècnic del club. “Ara, però, em ve de gust passar un any sabàtic de bàsquet”.

Olmo fa un diagnòstic molt positiu de l’estat actual de la secció. “El club està apostant pel bàsquet. Tenim els dos equips sèniors a Copa Catalunya, la millor mostra de la bona feina feta pels jugadors i jugadores i pel cos tècnic. A més, hi ha molt bon nivell a la pedrera”.

Maria Olmo va començar a jugar a bàsquet als dotze anys a l’Atlètic. Després de tres temporades, va arribar al CN Terrassa, club en què va esdevenir una de les jugadores més brillants de la secció. Va ser seleccionada en un All Star de Copa Catalunya i va rebre el Premi Sènior 20 Anys que concedeix la Fundació del Bàsquet Català, que vol reconèixer els jugadors i jugadores que han estat dins del seu club 20 anys o més i que han jugat o encara juguen al sènior del seu mateix club, demostrant una fidelitat i lleialtat al club i als seus colors.

 

Mira la notícia que n’ha fet Canal Terrassa!

 

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).