Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Maria Olmo, guardonada…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Maria Olmo, guardonada amb el Premi Sènior 20 Anys de la Fundació del Bàsquet Català

 

La jugadora de bàsquet Maria Olmo rebrà aquest vespre el Premi Sènior 20 Anys en un acte que se celebrarà a partir de les 19.00h a l’Auditori del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona sota l’organització de la Fundació del Bàsquet Català.

Maria Olmo veurà així reconeguda la seva llarga trajectòria com a jugadora del sènior femení, que ja arriba a 20 temporades. El certamen, del qual se’n celebra la segona edició, pretén premiar aquells jugadors que han estat dins del seu club 20 anys o més i que han jugat o encara juguen al sènior del seu mateix club, demostrant una fidelitat i lleialtat al club i als seus colors. D’aquesta manera, la Fundació del Bàsquet Català vol agrair als premiats la dedicació, la trajectòria i la implicació en el club en particular i en el bàsquet català en general.

El bàsquet català vol reconèixer, així, a aquells jugadors que comencen en un club des de ben petits i es retiren en el mateix, jugadors que, pel seu recorregut, representen els valors i l’essència d’un club. Es tracta, sovint, de jugadors que sempre han estat i estaran reconeguts des del seu club, però que mai no han tingut un reconeixement del bàsquet català com es mereixen.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.