Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Marc Salvador…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Marc Salvador continuarà una temporada més en el sènior masculí de waterpolo

 

El CN Terrassa segueix confeccionant el planter del sènior masculí de cara a la temporada vinent. Després de les renovacions ja anunciades d’Iñaki Aguilar, Sergi Mora, Fran Sánchez, Bernat Sanahuja i Oriol Rodríguez, el club s’ha assegurat la continuïtat de Marc Salvador una temporada més.

Salvador, que farà 20 anys el proper 12 de setembre, és un altre producte de la pedrera del club. L’extrem egarenc va donar-se a conèixer l’any 2015 després de penjar-se la medalla de plata als Jocs Europeus de Bakú amb la selecció espanyola juvenil, juntament amb els seus companys Oriol Albacete, Oriol Rodríguez, Àlex de la Fuente, Álvaro Granados i Jordi Chico. Després d’un any de cessió al CN Molins de Rei, amb el qual va aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor, Salvador ha completat enguany la seva segona temporada sota les ordres de Dídac Cobacho.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.