Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Magnífica actuació de Miguel Durán i Mario Mollà al Trofeu Open de Castelló de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Magnífica actuació de Miguel Durán i Mario Mollà al Trofeu Internacional Open Castalia Castelló de natació

 

 

 

Els nedadors Miguel Durán i Mario Mollà van quallar una actuació esplèndida en el Trofeu Internacional Open Castalia Castelló, una competició FINA celebrada el cap de setmana que va esdevenir la primera oportunitat per aconseguir les mínimes olímpiques directes.

Durán, flamant campió d’Espanya de 400 m lliures, va refermar el seu domini en aquesta prova i va imposar-se amb solvència amb un temps de 3.52.45, tot millorant àmpliament els 3.56.17 que havia establert a les sèries matinals. L’extremeny va quedar-se lluny de la marca mínima FINA A que consta en els criteris de selecció de la Federació Espanyola de Natació, 3.46.78, un registre molt exigent, atès que és més de dos segons inferior al rècord d’Espanya de la distància que va establir el mateix Durán l’any 2016 (3.48.96).

El nedador extremeny, que competia com a membre de la selecció espanyola absoluta, va afrontar una segona prova, els 200 m lliures, en la qual va ser cinquè amb un crono d’1.49.90. En les sèries matinals, havia aconseguit el sisè millor temps amb 1.50.80.

 

Mario Mollà guanya els 100 m papallona

 

El club va comptar amb un segon representant a Castelló, Mario Mollà, que va brillar en vèncer els 100 m papallona amb una marca de 53.69, ex aequo amb el nedador del CE Mediterrani Alberto Lozano. Molla va millorar ostensiblement els 55.38 de les sèries matinals, quart millor crono dels inscrits.

El nedador del CN Terrassa va pujar al podi en dues proves més. En els 50 m papallona, va ser segon amb 24.23 després d’haver signat el tercer millor registre en les sèries matinals (24.78). Així mateix, Mollà va obtenir el bronze en els 50 m lliures amb una marca de 22.92 després d’accedir a la final amb el quart millor crono de les sèries (23.32). Va completar la seva actuació amb un sisè lloc en els 100 m lliures amb 50.11. En les sèries matinals, havia assolit el vuitè millor temps amb 51.00.

 

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.