Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

Lucía Santillana, campiona de la Copa Catalana Aleví

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Lucía Santillana, campiona de la Copa Catalana Aleví de patinatge artístic

 

La patinadora Lucía Santillana va proclamar-se campiona de la Copa Catalana Aleví en la modalitat de lliure en la competició celebrada el cap de setmana passat al Pavelló Municipal d’Esports de Salou. L’esdeveniment va aplegar un total de 56 patinadores, atès que es va disputar també la Copa Catalana en categoria sènior, júnior, juvenil, cadet, infantil i benjamí.

Santillana va totalitzar 32,50 punts després de quallar un programa magnífic, tot superant Júlia Boix (Agrupació Fornells), que va obtenir la plata amb 31,90. Alba Gómez (CP Polinyà) va completar el podi en acumular 31,70 punts.

La resta de campiones van ser:

Sènior: Carla Casademont (FD Cassanenc) 31,10
Júnior: Mariona Cabeza (Sta Eulàlia de Ronçana) 38,50
Juvenil: Júlia Sabaté (CP Salou) 25,20
Cadet: Noa Termens (CP Lloriana) 36,90
Infantil: Irene Alcalde (CPA Ripollet) 35,80
Benjamí: Júlia Calama (Mollerussa Pla d’Urgell) 32,10

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).