Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Patinatge

Lucía Santillana, campiona de la Copa Catalana Aleví

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Lucía Santillana, campiona de la Copa Catalana Aleví de patinatge artístic

 

La patinadora Lucía Santillana va proclamar-se campiona de la Copa Catalana Aleví en la modalitat de lliure en la competició celebrada el cap de setmana passat al Pavelló Municipal d’Esports de Salou. L’esdeveniment va aplegar un total de 56 patinadores, atès que es va disputar també la Copa Catalana en categoria sènior, júnior, juvenil, cadet, infantil i benjamí.

Santillana va totalitzar 32,50 punts després de quallar un programa magnífic, tot superant Júlia Boix (Agrupació Fornells), que va obtenir la plata amb 31,90. Alba Gómez (CP Polinyà) va completar el podi en acumular 31,70 punts.

La resta de campiones van ser:

Sènior: Carla Casademont (FD Cassanenc) 31,10
Júnior: Mariona Cabeza (Sta Eulàlia de Ronçana) 38,50
Juvenil: Júlia Sabaté (CP Salou) 25,20
Cadet: Noa Termens (CP Lloriana) 36,90
Infantil: Irene Alcalde (CPA Ripollet) 35,80
Benjamí: Júlia Calama (Mollerussa Pla d’Urgell) 32,10

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.