Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

L’SC Ludwisburg 08, rival en els quarts de final de la Challenger Cup de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’SC Ludwisburg 08, rival en els quarts de final de la Challenger Cup de waterpolo

 

El partit d’anada se celebrarà el 25 de gener a Alemanya i la tornada, el 8 de febrer a l’Àrea Olímpica

 

 

La Lliga Europea de Natació (LEN) ha donat a conèixer avui els aparellaments de quarts de final de la Challenger Cup masculina de waterpolo en el marc de la final de la Supercopa d’Europa que s’ha celebrat aquest migdia a Sabadell.

El CN Terrassa s’enfrontarà a l’SC Ludwisburg 08, equip on milita l’exjugador del club Sergio Prieto, en una eliminatòria a doble partit. L’anada se celebrarà el 25 de gener a Alemanya, mentre que la tornada tindrà lloc a l’Àrea Olímpica el 8 de febrer.

Els altres tres aparellaments de quarts de final són els següents:

Apollon Smyrnis (Grècia) – Galatasaray Istanbul (Turquia)

Enka Istanbul (Turquia) – Het Ravijn (Països Baixos)

Tenerife Echeyde – SKP Modri Daraci Kosice (Eslovàquia)

El partit d’anada se celebra a la piscina de l’equip esmentat en primer lloc.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.