Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

L’infantil masculí A, campió del Madrid WP Camp

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’infantil masculí A de waterpolo, campió del Madrid WP Camp

 

El juvenil femení, segon al Be Water My Friend de Lloret de Mar

 

Vuit equips de waterpolo van participar durant les festes de Nadal en diferents tornejos que van disputar-se arreu de l’Estat.

L’infantil masculí A va brillar en adjudicar-se el títol en el Madrid WP Camp que va celebrar-se a la capital espanyola del 28 al 30 de desembre. El conjunt dirigit per Sergi Mora va derrotar el Dos Hermanas en la gran final per 7 a 5. A nivell individual, cal destacar que Roc Salas va ser designat millor porter. El club va comptar amb un segon equip en aquesta competició, l’infantil B, que va obtenir la desena posició.

Així mateix, el juvenil femení va quallar una gran actuació en el Be Water My Friend que va tenir lloc a Lloret de Mar del 27 al 30 de desembre. El conjunt entrenat per Xavi Pérez va caure en la gran final contra el CN Rubí per 10 a 4. A nivell individual, Martina Cardona i Noelia Cuenda van ser escollides dins el set ideal del torneig. El juvenil masculí, al seu torn, va classificar-se en sisena plaça.

 

Doble participació dels equips alevins

 

Els equips alevins van disputar dos tornejos durant les festes nadalenques, la Christmas Cup, que va desenvolupar-se a Sabadell del 27 al 30 de desembre, i el TEWAM, que va tenir lloc a Marbella del 2 al 5 de gener. A la ciutat vallesana, l’aleví masculí, dirigit per Víctor Padilla, va ser onzè i l’aleví femení, amb Dani Nart a la banqueta, va ocupar el quart lloc. A la cita andalusa, el combinat masculí va ocupar el cinquè lloc, mentre que el conjunt femení va finalitzar desè.

Finalment, els equips benjamins, entrenats per Jordi Busquets, van jugar la Christmas Cup que va celebrar-se a Molins de Rei del 28 al 30 de desembre.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).