Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Tercer lloc a la WSC

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’infantil femení de waterpolo, tercer a la Women Spring Cup

 

L’infantil femení de waterpolo va aconseguir una meritòria tercera posició en la Women Spring Cup, un torneig internacional de waterpolo femení, la cinquena edició del qual va tenir lloc entre el 3 i el 5 de maig a Lloret de Mar.

L’equip entrenat per Jordi Busquets va finalitzar la primera fase com a segon classificat del grup A amb un balanç de tres victòries i una derrota en els quatre partits disputats. Va debutar amb un triomf contra el CN Vallirana (13-2) i, posteriorment, va batre el CN Atlètic-Barceloneta A (18-2) i el Women Spring Cup Team, un combinat amb jugadores del Martorell, el Molins de Rei i el Rubí (19-5). Les egarenques van perdre contra La Sirena CN Mataró (11-8), que va acabar com a líder de grup.

En semifinals, el CN Terrassa va caure contra el CN Atlètic-Barceloneta A per 11 a 6. Les de Jordi Busquets van recuperar-se a la perfecció d’aquest resultat i, en el matx pel tercer i quart lloc, van superar el CN Sabadell en la tanda de penals després que el partit acabés en empat a set.

L’infantil femení de waterpolo que ha estat tercer a la Women Spring Cup està format per Ainhoa Albacete, Lucía Andrés, Esther Arcas, Eli Carmona, Ivet Fernández, Laura Ferrer, Martina Gil, Clàudia González, Ainoa Gorres, Joanna Padilla, Carlota Pérez, Marta Piqué, Daniela Quinzada, Sara Quirante i Emma Vera.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.