Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

L’infantil femení de waterpolo, quart en el Campionat de Catalunya

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’infantil femení de waterpolo, quart en el Campionat de Catalunya

 

 

L’equip infantil femení de waterpolo va obtenir una meritòria quarta posició en el Campionat de Catalunya que va celebrar-se el cap de setmana passat a les instal·lacions de Regent Mendieta del CE Mediterrani.

El conjunt dirigit per Cristina Cantero va estrenar-se amb un triomf molt ajustat contra el CN Sabadell en els quarts de final (9-8). En semifinals, les egarenques van caure contra el CE Mediterrani en un partit també molt equilibrat (8-9), resultat que les va conduir al matx pel tercer i quart lloc, en què van perdre contra el CN Sant Andreu, de nou, per la mínima (7-8). L’infantil femení del CN Terrassa està integrat per Carlota Castellano, Ariadna Drago, Martina Fernández, Adriana Gallego, Aitana Gutiérrez, Maria Manso, Jana Ortega, Berta Alavedra, Karen Benavides, Júlia Boza, Paula Ferrer, Anna Finestra, Marta Rodríguez, Paula Sánchez i Jana Tomàs.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.