Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

L’infantil femení de waterpolo, cinquè en el Tomo Tournament

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’infantil femení de waterpolo, cinquè en el Tomo Tournament

 

 

L’equip infantil femení de waterpolo va classificar-se en una meritòria cinquena plaça en el Tomo Tournament, un torneig internacional que va celebrar-se a Dubrovnik (Croàcia) del 19 al 24 d’abril.

En la primera fase, les egarenques, enquadrades en el grup M, van golejar el Tribes irlandès per 16 a 0, van empatar a tres contra l’Euskadiko, un combinat de la Federació Basca, i van perdre 3 a 2 contra la UE Horta. Aquests resultats van conduir el CN Terrassa a lluitar per les posicions compreses entre la cinquena i la vuitena. L’equip dirigit per Xavi Pérez va tancar la competició amb dos triomfs. Va superar l’Esslingen alemany per 8 a 3 i, en el matx per la cinquena plaça, va batre el CE Mediterrani 6 a 2.

 

Dotzè lloc per a l’infantil masculí

 

Al seu torn, l’infantil masculí va classificar-se en dotzena posició. En la primera fase, els egarencs, que militaven al grup H, van derrotar el Novi Beograd serbi per 6 a 4 i van perdre contra el Salerno italià per 3 a 4. En els vuitens de final, l’equip entrenat per Sergi Mora va caure contra el Lazio Nuoto italià per 9 a 1, resultat que el va portar a lluitar per les places compreses entre la novena i la setzena. En primera instància, el CN Terrassa va guanyar el Sabac serbi per 9 a 2 i, posteriorment, va ser derrotat pel Jadran Herceg Novi montenegrí per 6 a 7 i pel Primorac Kotor montenegrí per 8 a 6.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).