Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

L’infantil femení de waterpolo, cinquè en el Tomo Tournament

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’infantil femení de waterpolo, cinquè en el Tomo Tournament

 

 

L’equip infantil femení de waterpolo va classificar-se en una meritòria cinquena plaça en el Tomo Tournament, un torneig internacional que va celebrar-se a Dubrovnik (Croàcia) del 19 al 24 d’abril.

En la primera fase, les egarenques, enquadrades en el grup M, van golejar el Tribes irlandès per 16 a 0, van empatar a tres contra l’Euskadiko, un combinat de la Federació Basca, i van perdre 3 a 2 contra la UE Horta. Aquests resultats van conduir el CN Terrassa a lluitar per les posicions compreses entre la cinquena i la vuitena. L’equip dirigit per Xavi Pérez va tancar la competició amb dos triomfs. Va superar l’Esslingen alemany per 8 a 3 i, en el matx per la cinquena plaça, va batre el CE Mediterrani 6 a 2.

 

Dotzè lloc per a l’infantil masculí

 

Al seu torn, l’infantil masculí va classificar-se en dotzena posició. En la primera fase, els egarencs, que militaven al grup H, van derrotar el Novi Beograd serbi per 6 a 4 i van perdre contra el Salerno italià per 3 a 4. En els vuitens de final, l’equip entrenat per Sergi Mora va caure contra el Lazio Nuoto italià per 9 a 1, resultat que el va portar a lluitar per les places compreses entre la novena i la setzena. En primera instància, el CN Terrassa va guanyar el Sabac serbi per 9 a 2 i, posteriorment, va ser derrotat pel Jadran Herceg Novi montenegrí per 6 a 7 i pel Primorac Kotor montenegrí per 8 a 6.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.