Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

L’infantil femení de waterpolo…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’infantil femení de waterpolo, campió del WP Kids Tour 2019

 

L’infantil femení va proclamar-se campió del WP Kids Tour 2019, un torneig formatiu de waterpolo que va celebrar-se a Alcorcón entre el 2 i el 4 de gener. La competició va aplegar més de 350 jugadors de 30 equips diferents.

L’equip dirigit per Jordi Busquets va completar una actuació impecable. Va tancar la primera fase com a líder en vèncer els cinc partits que va disputar. Va debutar amb un triomf clar contra un combinat format per jugadores de diversos equips (10-1). Tot seguit, va batre el CW Murcia (18-3), el Real Canoe NC (2-1), el CN Cuatro Caminos (5-3) i el WP Elx (3-2). Les egarenques van trobar-se novament contra el WP Elx en la gran final, al qual van superar de nou per un ajustat 3 a 2. A nivell individual, cal destacar que Laura Ferrer va ser escollida millor jugadora del campionat.

 

Segon lloc per a l’infantil masculí

 

El club va desplaçar un segon equip a la ciutat madrilenya, l’infantil masculí, que va assolir una esplèndida segona posició. L’equip entrenat per Sergi Mora va completar una primera fase perfecta en guanyar els quatre partits que va afrontar, resultats que li van proporcionar el liderat del grup 2. Va superar el Real Canoe NC (7-3) i el WP Elx (3-2) el primer dia de competició i va certificar el passi per a la gran final amb dues victòries més el segon dia contra dos conjunts madrilenys, el CN Cuatro Caminos (8-1) i el CN La Latina (13-1).

Els egarencs van topar en el partit decisiu contra el CN Sant Feliu, que es va endur el títol a la tanda de penals després que el matx acabés en empat a cinc. El CN Terrassa va disposar d’una acció en home de més per decantar la balança al seu favor, però no va aprofitar-la. Posteriorment, des dels cinc metres, l’equip del Baix Llobregat va mostrar-se més afortunat.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.