Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

L’infantil femení de waterpolo…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’infantil femení de waterpolo, campió del WP Kids Tour 2019

 

L’infantil femení va proclamar-se campió del WP Kids Tour 2019, un torneig formatiu de waterpolo que va celebrar-se a Alcorcón entre el 2 i el 4 de gener. La competició va aplegar més de 350 jugadors de 30 equips diferents.

L’equip dirigit per Jordi Busquets va completar una actuació impecable. Va tancar la primera fase com a líder en vèncer els cinc partits que va disputar. Va debutar amb un triomf clar contra un combinat format per jugadores de diversos equips (10-1). Tot seguit, va batre el CW Murcia (18-3), el Real Canoe NC (2-1), el CN Cuatro Caminos (5-3) i el WP Elx (3-2). Les egarenques van trobar-se novament contra el WP Elx en la gran final, al qual van superar de nou per un ajustat 3 a 2. A nivell individual, cal destacar que Laura Ferrer va ser escollida millor jugadora del campionat.

 

Segon lloc per a l’infantil masculí

 

El club va desplaçar un segon equip a la ciutat madrilenya, l’infantil masculí, que va assolir una esplèndida segona posició. L’equip entrenat per Sergi Mora va completar una primera fase perfecta en guanyar els quatre partits que va afrontar, resultats que li van proporcionar el liderat del grup 2. Va superar el Real Canoe NC (7-3) i el WP Elx (3-2) el primer dia de competició i va certificar el passi per a la gran final amb dues victòries més el segon dia contra dos conjunts madrilenys, el CN Cuatro Caminos (8-1) i el CN La Latina (13-1).

Els egarencs van topar en el partit decisiu contra el CN Sant Feliu, que es va endur el títol a la tanda de penals després que el matx acabés en empat a cinc. El CN Terrassa va disposar d’una acció en home de més per decantar la balança al seu favor, però no va aprofitar-la. Posteriorment, des dels cinc metres, l’equip del Baix Llobregat va mostrar-se més afortunat.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).