Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Futbol

Permanència de l’infantil A

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’infantil A de futbol obté la permanència en categoria Preferent

 

L’infantil A de futbol del Club Natació Terrassa va segellar ahir diumenge la permanència a la categoria Preferent a quatre jornades del final de la competició després de vèncer a domicili l’Atlètic Segre per 1 a 3. D’aquesta manera, l’equip militarà per vuitena temporada consecutiva en aquesta categoria tot establint un nou rècord per a la secció de futbol.

En el tram de temporada que resta, el conjunt dirigit per Adrián Sánchez, Albert Martínez i Iván Muñoz intentarà millorar la desena posició que ocupa hores d’ara a la taula i mantenir-se com un dels cinc equips menys golejats de la categoria.

L’infantil A de futbol del CN Terrassa està format per Max Ferrer, Àlex Soriano, Jan Molina, Pau Campos, Alejandro Cerdán, Adrià López, Taye Salazar, Yeray Martínez, Joel Medina, Pablo Andrés, Eloi Méndez, Erik Páez, Álex González, Jan Riado, Izan Téllez, Sergi Guerra, Xavi Cirera, Guillem Gasol i Gabi Lugo.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.