Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Futbol

L’Espanyol, gran guanyador del 27è Torneig de Futbol Base

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’Espanyol, campió en les tres categories del 27è Torneig de Futbol Base

 

Els blanc-i-blaus s’imposen en categoria cadet, infantil i aleví

 

 

L’Espanyol va esdevenir el gran guanyador del 27è Torneig de Futbol Base del Club Natació Terrassa que va celebrar-se el cap de setmana. Els blanc-i-blaus van fer-se amb el títol en les tres categories en joc, cadet, infantil i aleví. Com és habitual, la competició va gaudir d’una magnífica afluència de públic, especialment dissabte i diumenge, i d’un nivell de qualitat excel·lent, gràcies a la presència de la pedrera de dos clubs de primer nivell, Barça i Espanyol, i d’altres clubs amb prestigi en categories inferiors com la Damm, el Cornellà o el Gimnàstic de Manresa.

 

Victòria de l’Espanyol en categoria cadet i infantil

 

L’Espanyol va aconseguir el títol en categoria cadet després de guanyar els tres partits que va disputar i sumar els nou punts en joc. Va derrotar el Gimnàstic de Manresa per 4 a 2, el CN Terrassa per 4 a 0 i la Damm per 2 a 0. El conjunt cerveser va acabar segon amb sis punts fruit dels triomfs contra el CN Terrassa (4-0) i el Gimnàstic de Manresa (3-0). L’equip del Bages va ser tercer en superar els amfitrions (3-0).

Els blanc-i-blaus van repetir èxit en categoria infantil. En aquest cas, van imposar-se per goal average. Van sumar set punts després de vèncer el CN Terrassa (6-0) i la Damm (1-0) i d’empatar a zero contra el Gimnàstic de Manresa. Els del Bages també van acumular set punts gràcies a aquest empat i als triomfs contra el CN Terrassa (4-0) i la Damm (1-0), però van marcar dos gols menys. L’equip cerveser va classificar-se tercer en superar els amfitrions (6-0).

 

L’Espanyol completa el triplet en categoria aleví

 

A diferència de les categories cadet i infantil, la categoria aleví va aplegar vuit equips que van dividir-se en dos grups de quatre, en els quals els dos primers accedien a semifinals.

L’Espanyol va accedir a semifinals com a líder del grup 2 amb nou punts. Va vèncer L’Hospitalet (3-1), el CN Terrassa B (10-1) i el Cornellà (2-1). Posteriorment, en semis, va desfer-se de la Damm per 5 a 1 i va tancar el torneig amb un triomf contra el Barça per 3 a 2. Els blaugrana havien accedit a la disputa del títol com a primer classificat del grup 1 amb nou punts després de guanyar el Reus (5-1), la Damm (3-0) i el CN Terrassa A (7-0) a la primera fase i d’eliminar el Cornellà en semis (6-1). Precisament, el Cornellà va finalitzar tercer en vèncer la Damm per 4 a 2 en el matx pel tercer i quart lloc, mentre que el Reus va superar L’Hospitalet en la tanda de penals en el partit per la cinquena posició després que el xoc acabés en empat a dos.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.