Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Les XII Hores de waterpolo…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Les XII Hores de waterpolo, tot un èxit

Leo Boeck patrocina l’acte

 

El Club Natació Terrassa va organitzar dissabte passat una gran diada de waterpolo que va servir per cloure la temporada. Sota el patrocini de Leo Boeck, el programa de la jornada va incloure unes XII Hores de Waterpolo i un dinar i un sopar de germanor, en una vetllada que va perllongar-se durant tot el dia i que va concloure amb música.

Les XII Hores de Waterpolo van aplegar al voltant de 200 jugadors que es van distribuir en 20 equips que van disputar una competició de caràcter completament lúdic. L’acte va reunir jugadors de l’escola de waterpolo, de categories inferiors, de l’equip màster, pares i mares de jugadors, exjugadors, el cos tècnic i bona part dels primers equips.

La jornada va convertir-se en un punt de trobada de la gran família del waterpolo, durant la qual els més petits van poder compartir espai amb els jugadors sèniors. La piscina de 50 metres també va acollir futurs waterpolistes, atès que alguns jugadors van venir acompanyats dels seus fills.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.