Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional, Seccions
Waterpolo

Les seleccions de waterpolo, rebudes a la Moncloa i al Palau de la Zarzuela

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Les seleccions de waterpolo, rebudes a la Moncloa i al Palau de la Zarzuela en reconeixement als seus èxits

 

 

Les seleccions de waterpolo han estat rebudes aquest migdia pels Reis d’Espanya i pel president del Govern espanyol Pedro Sánchez en reconeixement als èxits assolits en el Campionat d’Europa celebrat a Budapest (Hongria) entre el 12 i el 26 de gener. El combinat femení, amb les jugadores del CN Terrassa Bea Ortiz, Pili Peña i Paula Leitón entre les protagonistes, va penjar-se la medalla d’or, mentre que el combinat masculí, amb la presència del jugador del club Bernat Sanahuja, va obtenir la medalla de plata. El president Jordi Martín ha assistit a les recepcions en representació del club.

Els esportistes han visitat en primer lloc la Moncloa, on han estat rebuts pel president Sánchez, en un acte que ha comptat també amb la presència del ministre de Cultura i Esports, José Manuel Rodríguez Uribes, i de la presidenta del Consejo Superior de Deportes, Irene Lozano. En la seva intervenció, el president del Govern ha destacat que aquests triomfs “ja s’estan tornant habituals i demostren la bona salut de l’esport espanyol”. Sánchez ha subratllat també la importància dels valors que els esports d’equips traslladen als més joves i la necessitat d’obrir les portes a esports que no són majoritaris a través de la televisió pública.

Posteriorment, les seleccions espanyoles de waterpolo s’han desplaçat al Palau de la Zarzuela, on han estat rebuts pels Reis d’Espanya, Felip VI i Letizia Ortiz. El ministre de Cultura i Esports José Manuel Rodríguez Uribes, i el president de la Federació Espanyola de Natació Fernando Carpena han encapçalat la comitiva.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).