Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional, Seccions
Waterpolo

Les seleccions de waterpolo, rebudes a la Moncloa i al Palau de la Zarzuela

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Les seleccions de waterpolo, rebudes a la Moncloa i al Palau de la Zarzuela en reconeixement als seus èxits

 

 

Les seleccions de waterpolo han estat rebudes aquest migdia pels Reis d’Espanya i pel president del Govern espanyol Pedro Sánchez en reconeixement als èxits assolits en el Campionat d’Europa celebrat a Budapest (Hongria) entre el 12 i el 26 de gener. El combinat femení, amb les jugadores del CN Terrassa Bea Ortiz, Pili Peña i Paula Leitón entre les protagonistes, va penjar-se la medalla d’or, mentre que el combinat masculí, amb la presència del jugador del club Bernat Sanahuja, va obtenir la medalla de plata. El president Jordi Martín ha assistit a les recepcions en representació del club.

Els esportistes han visitat en primer lloc la Moncloa, on han estat rebuts pel president Sánchez, en un acte que ha comptat també amb la presència del ministre de Cultura i Esports, José Manuel Rodríguez Uribes, i de la presidenta del Consejo Superior de Deportes, Irene Lozano. En la seva intervenció, el president del Govern ha destacat que aquests triomfs “ja s’estan tornant habituals i demostren la bona salut de l’esport espanyol”. Sánchez ha subratllat també la importància dels valors que els esports d’equips traslladen als més joves i la necessitat d’obrir les portes a esports que no són majoritaris a través de la televisió pública.

Posteriorment, les seleccions espanyoles de waterpolo s’han desplaçat al Palau de la Zarzuela, on han estat rebuts pels Reis d’Espanya, Felip VI i Letizia Ortiz. El ministre de Cultura i Esports José Manuel Rodríguez Uribes, i el president de la Federació Espanyola de Natació Fernando Carpena han encapçalat la comitiva.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.