Secció de Judo

null
La secció de judo compta amb una quarantena de nens i una vintena d’adults, xifres que suposen un augment respecte a campanyes anteriors. 

Història de la Secció

L’any 1974 el Club comença a impartir classes de judo de la mà del professor Pedro María Ruiz. No obstant, aquest esport pren forma en el CN Terrassa vint anys després amb la figura de Paco Berenguer com a protagonista. Fundador del primer club de judo de Terrassa a la dècada dels 70, el Club Judo Terrassa, el 1995 decideix tancar-lo i arriba a un acord amb el CN Terrassa per incorporar-s’hi amb el material i el personal del seu gimnàs sota el braç. El karate aterra al Club per la mateixa via, des del Club Judo Terrassa i de la mà de Paco Berenguer que, entre ambdues especialitats, aporta uns 200 alumnes i esportistes a l’entitat.

Un any més tard, el 1996, l’aprovació de la creació de la secció d’esports de defensa personal (judo i karate) constitueix un impuls molt necessari, sobretot pel que fa al vessant competitiu. Quatre anys més tard, de manera més lògica, aquesta secció es bifurca en les de judo i karate.

Paral·lelament, el nombre d’alumnes de l’escola es manté al voltant dels 130 fins l’any 2002.

La retirada de Paco Berenguer el 2003 suposa l’inici d’una davallada en el nombre d’alumnes, que, a hores d’ara, frega la seixantena, i comporta la reorientació de la pràctica del judo com a activitat lúdica en detriment de la competició. La seva filla, Anna Berenguer, i Oriol Castillo prenen les regnes de les classes.

L’any 2007, René Boissalier esdevé el responsable de la secció. Imparteix les classes de totes les edats, des de els més menuts fins a la categoria sènior. Sis anys més tard, el 2013, Daniel Lázaro s’incorpora com a monitor a l’escola, tasca que desenvoluparà fins al 2016. El substitueix Héctor Candela. En aquesta etapa, la secció se centra en el treball de base per tal d’encaminar totes les categories cap a la competició federada.

Al llarg de la seva història, la secció presenta diversos èxits esportius que convé ressaltar. Oriol Castillo és campió de Catalunya absolut i subcampió d’Espanya sub’23, en una trajectòria notable que el porta a participar en trofeus internacionals.

Així mateix, David Ruiz i Rubén Pretel són campions de Catalunya. En l’apartat femení, destaquen els noms de Begoña Casado, campiona de Catalunya en categories inferiors, i Anna Biosca, bronze en el campionat d’Espanya sub’19.

Els esmentats són alguns dels 54 cinturons negres que Paco Berenguer ha format. No és estrany que la Federació Espanyola de Judo li concedeixi, el 1991, la Medalla Extraordinària al Mèrit Esportiu ni que, durant els Jocs Olímpics de Barcelona 92, sigui el responsable de l’àrea d’entrenament dels judokes. En els darrers anys, a nivell internacional, cal ressaltar el cinquè lloc de Daniel Lázaro en el Campionat d’Europa Universitari de Rijeka (Croàcia) el 2016 i en la Copa Internacional d’Andorra 2014, els sis podis assolits en el Trofeu Internacional de Manresa 2017, així com la participació de diversos representants en diferents edicions del Torneig Internacional Ciutat de Barcelona. A nivell català, el club ha obtingut nombrosos podis en campionats de Catalunya de diverses categories.

Organigrama de la Secció

Delegat

René Boissalier

Coordinador

Entrenadors

Correu electrònic de contacte: judo@clubnatacioterrassa.cat

Equips de la Secció de Judo

La secció de judo compta amb una quarantena de nens i una vintena d’adults, xifres que suposen un augment respecte a campanyes anteriors. 

Horaris dels Equips de l'Escola i de la Secció de Judo

GRUPS EDATS DIES HORARIS
PSICOMOTRICITAT Menys de 6 anys Dimarts i dijous de 18.00 a 18.50h
MINIS De 6 a 8 anys Dimarts i dijous de 18.00 a 18.50h
BENJAMÍ De 8 a 10 anys Dimarts i dimecres de 19.00 a 19.50h
Divendres de 18.00 a 18.50h
ALEVÍ De 10 a 12 anys Dimecres de 18.00 a 18.50h
Dilluns i divendres de 19.00 a 19.50h
GRUPS EDATS DIES HORARIS
Adults A partir dels 14 anys Dilluns, dimecres i divendres de 20.00 a 21.30h
+ Equips de l'Escola de Judo
GRUPS EDATS DIES HORARIS
PSICOMOTRICITAT Menys de 6 anys Dimarts i dijous de 18.00 a 18.50h
MINIS De 6 a 8 anys Dimarts i dijous de 18.00 a 18.50h
BENJAMÍ De 8 a 10 anys Dimarts i dimecres de 19.00 a 19.50h
Divendres de 18.00 a 18.50h
ALEVÍ De 10 a 12 anys Dimecres de 18.00 a 18.50h
Dilluns i divendres de 19.00 a 19.50h
+ Equips de la Secció de Judo
GRUPS EDATS DIES HORARIS
Adults A partir dels 14 anys Dilluns, dimecres i divendres de 20.00 a 21.30h
Preus per als equips de l’Escola de Judo
TARIFA DE PREUS QUOTA INSCRIPCIÓ
(MATRÍCULA)
(juliol )
QUOTA ESCOLA
9 MENSUALITATS
(setembre – maig / juny (1))
Soci 65€ 33€
No soci (2) 65€ 46€
Preus Escola Cim (Condició Especial – 1 dia d’activitat)
QUOTA INSCRIPCIÓ
(MATRÍCULA)
(juliol)
QUOTA SECCIÓ

9 MENSUALITATS
(setembre – maig / juny (1))

65€ 23€
Preus per als equips de la Secció de Judo
TARIFA DE PREUS QUOTA D’INSCRIPCIÓ (MATRÍCULA)
(juliol)
QUOTA SECCIÓ 9 MENSUALITATS
(setembre – maig / juny (1))
Soci 1 dia 65€ 20€
Soci 2 dies 65€ 36€
No soci 1 dia (2) 65€ 33€ (setembre a juliol)
No soci 2 dies (2) 65€ 54€ (setembre a juliol)

(1) Inscrits al mes d’octubre o posterior, última quota al juny.
(2) Campanya promoció-captació.

Del 5 de setembre de 2022 al 28 de juliol de 2023.

Atenció!

És responsabilitat del pare, mare o tutor legal (en el cas dels menors d’edat), i dels esportistes majors d’edat, facilitar les dades de contacte actualitzades (correu electrònic i telèfon) per tal de poder rebre tota la informació oficial de la secció i del Club.

Descomptes

Els germans tenen dret al 5% de descompte i, a partir del 3r germà, al 10%.

Rebuts retornats o impagats

La devolució de 2 rebuts domiciliats ocasionarà la pèrdua del dret a assistir al curs i no eximeix el seu pagament. Per recuperar-lo, caldrà pagar els imports pendents i les despeses administratives.

Protocol de baixes

 

TRAMITACIÓ
Caldrà personar-se al Punt d’Atenció al Soci abans del dia 25 del mes anterior a la data de facturació i omplir el full de baixa de l’activitat per tal no generar cap altre rebut a partir de la seva recepció. També es pot enviar e-mail a puntinfo@clubnatacioterrassa.cat abans del dia 25 del mes anterior a la data de facturació sol·licitant la baixa de la
activitat i indicant el nom complet de la persona que es dona de baixa per tal de no generar cap altre rebut.


DURANT EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ I FINS A L’INICI DE L’ACTIVITAT
Les baixes per motius mèdics justificats (caldrà certificat mèdic) es veuran penalitzades amb un 10% sobre l’import de la matrícula en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça. Les baixes que es produeixin per voluntat pròpia es veuran penalitzades amb un 20% sobre l’import total de la matrícula en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça.

 

UN COP INICIADA L’ACTIVITAT
No es retornarà la matrícula un cop iniciada l’activitat ni els rebuts que s’hagin generat abans de la tramitació de la baixa.

 

Molt important!
No es tindran en compte les baixes comunicades a l’entrenador i/o al coordinador.

Galeria d'Imatges

Actualment no disposem de galeria de fotografies de la secció.

Notícies de la Secció de Judo

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies