Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

L’equip masculí de waterpolo buscarà forçar el tercer partit dels play-offs a casa

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’equip masculí de waterpolo del CN Terrassa buscarà demà 4 de maig a les 20:45h a l’Àrea Olímpica de Terrassa, el tercer partit dels play-offs davant el líder indiscutible de la lliga regular, el CN Sabadell.

Després de caure ahir en les instal·lacions de Can Llong, en el primer dels partits de play-off, per 12 a 6, l’equip egarenc busca la victòria en el segon partit, aquest cop a casa, per així igualar l’eliminatòria i forçar un últim partit per intentar aconseguir un lloc en la final.

Alarcón, el capità de l’equip, destaca que l’actitud de l’equip es va veure afectada per la derrota de la final de dissabte. “Mentalment és el que hem de canviar primer. Tàcticament, vam fallar en aspectes bàsics en defensa i en atac vam voler solucionar el partit en l’àmbit individual, cosa que no ens caracteritza”.

De cara al partit de demà, el capità, comenta que “tenim l’oportunitat de tornar a jugar contra un equip molt bo un derbi i amb la nostra gent” “intentarem capgirar el marcador i respondre a la nostra afició”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.