Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Pàdel

L’equip masculí de pàdel…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’equip masculí de pàdel, subcampió del 5è Campionat Absolut per Equips del Vallès

 

L’equip masculí de pàdel del CN Terrassa va proclamar-se subcampió de Primera Categoria del 5è Campionat Absolut per Equips del Vallès que va celebrar-se la setmana passada a Barberà del Vallès.

L’equip va completar la primera fase amb una victòria clara contra el CT Sabadell (5-0) i una derrota ajustada contra l’Atlètic Terrassa (3-2). En semifinals, el CN Terrassa va batre el NTC Pàdel (3-2), mentre que en la gran final no va poder contra el Terrassasports, que es va adjudicar el títol (4-1).

 

L’equip femení, segon de Segona Categoria

 

Al seu torn, l’equip femení va quedar-se a tocar de pujar a Primera Categoria després de finalitzar en segon lloc a Segona. El CN Terrassa va guanyar amb comoditat el Club Bellaterra (5-0) i el Penya Sports (4-1), però va caure contra el Tot Pàdel Center (3-2), que va proclamar-se campió i va obtenir l’ascens.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.