Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Leo Boeck patrocina…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Leo Boeck patrocina les XII Hores de Waterpolo del CN Terrassa

 

El Club Natació Terrassa organitzarà demà dissabte una gran diada de waterpolo que servirà per cloure la temporada. Sota el patrocini de Leo Boeck, el programa de la jornada inclou unes XII Hores de Waterpolo i un sopar de germanor, en una vetllada que arrencarà a les 10.00h del matí i que es perllongarà fins a les 22.00h.

Les XII Hores de Waterpolo aplegaran al voltant de 200 jugadors que es distribuiran en 20 equips, en una competició de caràcter completament lúdic. L’acte reunirà jugadors de l’escola de waterpolo, de categories inferiors, de l’equip màster, pares i mares de jugadors, exjugadors, el cos tècnic i bona part dels primers equips. En representació del sènior masculí, assistiran Fran Sánchez, Óscar Aguilar, Iván Gallego, Iñaki Aguilar, Jordi Chico, Oriol Rodríguez, Oriol Albacete, Bernat Sanahuja, Ricard Alarcón, Jordi Pérez i Donat Galeev. Així mateix, participaran set jugadores del sènior femení, Olga Descalzi, Cristina Cantero, Aina Pastor, Marta Samper, Adriana Alcaraz, Carla Aranda i Júlia Rodríguez.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.