Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Campiones d’Espanya!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Laura Ferrer i Esther Arcas, medalla d’or amb la selecció catalana infantil en el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials

 

David Ferrer, plata en categoria masculina

 

Les waterpolistes Esther Arcas i Laura Ferrer van penjar-se la medalla d’or amb la selecció catalana infantil femenina en el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials que va celebrar-se a Elx des de dijous fins ahir diumenge.

Catalunya, que va militar en el grup 1, es va estrenar amb una golejada contra Andalusia (11-1). Posteriorment, va batre el País Basc (11-1) i Múrcia (10-0) folgadament i va completar la primera fase amb una victòria contra les Balears (10-0). En semifinals, la selecció catalana va superar la Comunitat Valenciana per un contundent 11 a 1. La gran final va esdevenir una mica més equilibrada, atès que el combinat català es va imposar a la selecció madrilenya per 10 a 4.

 

David Ferrer, plata amb el combinat masculí

 

Al seu torn, el tercer representant del club en aquesta competició, David Ferrer, va aconseguir la medalla de plata amb la selecció catalana masculina.

Catalunya, enquadrada en el grup A, va completar una primera fase impecable. Va debutar amb una victòria contra Madrid per 12 a 6 i va tancar la fase preliminar amb un triomf contra Andalusia per 11 a 5. En quarts de final, la selecció catalana es va desfer sense dificultats de la Comunitat Valenciana per 12 a 2. Posteriorment, el combinat català va superar Andalusia en semifinals per 8 a 5. La trajectòria immaculada de Catalunya va acabar en la gran final, en la qual Madrid va imposar-se per 8 a 6.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.