Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Laura Anguelina Portero…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Laura Anguelina Portero obté dues victòries en el Campionat d’Espanya AXA per a Joves de natació

 

La nedadora del CN Terrassa Laura Anguelina Portero va assolir dos triomfs en el Campionat d’Espanya AXA per a Joves de natació que va celebrar-se el cap de setmana passat a Valdemoro sota l’organització de la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Intelectual (FEDDI) i l’Ajuntament de Valdemoro. És el primer cop que el club va tenir presència en aquesta competició.

Portero va vèncer els 400 m lliures femenins júnior S8 amb una marca de 7.54.27, temps que la va situar en cinquè lloc de la classificació multidisability, aquella que reuneix tots els nedadors que participen en la prova. La nedadora egarenca va imposar-se també en els 50 m lliures femenins júnior S8 amb un registre de 46.66, marca que li va proporcionar l’onzena posició en la classificació multidisability.

Portero va nedar, a més, dos relleus amb la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, en els quals va obtenir el setè lloc. Juntament amb Mark Castro, Mónica Moposita i Natalia Sánchez, va aturar el crono en 2.59.93 en el 4×50 m lliures mixtes júnior menys de 49 punts. Així mateix, en el relleu 4×50 m estils mixtes júnior menys de 49 punts, va establir un temps de 3.49.58, en companyia de Daniel Ferrer, Mónica Moposita i Mark Castro.

La nedadora del CN Terrassa va contribuir a la victòria de Catalunya en la classificació per equips. L’equip català va aconseguir un total de 241 punts, tot superant el País Valencià, que en va sumar 228, i Castella i Lleó, que en va acumular 195.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.