Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Futbol

L’amateur de futbol, campió de lliga!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’amateur de futbol es proclama campió de lliga

 

 

L’amateur de futbol va proclamar-se dissabte campió de lliga del grup 7 de Tercera Catalana, títol que li proporciona l’ascens a Segona Catalana. El conjunt entrenat per David Comellas aconsegueix així una fita extraordinària, atès que, en només tres temporades d’existència, ha assolit dos ascensos de categoria i s’ha convertit en el tercer equip de futbol de la ciutat.

L’èxit va començar a gestar-se dissabte amb una victòria al camp del FC Joanenc per 2 a 3. L’endemà diumenge, el CN Terrassa va certificar el títol i l’ascens després de la derrota del Cardona al camp del Navàs (1-0). A falta d’una jornada per concloure la lliga, els egarencs sumen 40 punts, cinc més que el segon classificat, el Matadepera, amb un balanç imponent de dotze victòries i quatre empats. L’equip no ha encaixat cap derrota durant la temporada ni tampoc a la pretemporada.

L’amateur de futbol del CN Terrassa està format per una majoria de jugadors sorgits del planter. Els protagonistes de l’ascens són Joan Paüls, Arnau Rubio, Ivan Prados, Arnau Samper, Miquel Callao, Aleix Guitart, Ángel Ambrosio, Anthony Assaker, Jaime Ruiz, David Comellas, Luis Fernández, Manel Murillo, Pau Honorato, Quim Honorato, Eudald Juárez, Arnau Guitart, Pol Bello, Guillem Prados, Roger Pons, Gerard Roger, Gerard Álvarez, Carlos Sánchez i Víctor Florit. David Comellas ha completat la seva primera temporada com a entrenador de l’equip i Guillermo Prados exerceix de delegat.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.