Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Futbol

L’amateur de futbol, campió de lliga!

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’amateur de futbol es proclama campió de lliga

 

 

L’amateur de futbol va proclamar-se dissabte campió de lliga del grup 7 de Tercera Catalana, títol que li proporciona l’ascens a Segona Catalana. El conjunt entrenat per David Comellas aconsegueix així una fita extraordinària, atès que, en només tres temporades d’existència, ha assolit dos ascensos de categoria i s’ha convertit en el tercer equip de futbol de la ciutat.

L’èxit va començar a gestar-se dissabte amb una victòria al camp del FC Joanenc per 2 a 3. L’endemà diumenge, el CN Terrassa va certificar el títol i l’ascens després de la derrota del Cardona al camp del Navàs (1-0). A falta d’una jornada per concloure la lliga, els egarencs sumen 40 punts, cinc més que el segon classificat, el Matadepera, amb un balanç imponent de dotze victòries i quatre empats. L’equip no ha encaixat cap derrota durant la temporada ni tampoc a la pretemporada.

L’amateur de futbol del CN Terrassa està format per una majoria de jugadors sorgits del planter. Els protagonistes de l’ascens són Joan Paüls, Arnau Rubio, Ivan Prados, Arnau Samper, Miquel Callao, Aleix Guitart, Ángel Ambrosio, Anthony Assaker, Jaime Ruiz, David Comellas, Luis Fernández, Manel Murillo, Pau Honorato, Quim Honorato, Eudald Juárez, Arnau Guitart, Pol Bello, Guillem Prados, Roger Pons, Gerard Roger, Gerard Álvarez, Carlos Sánchez i Víctor Florit. David Comellas ha completat la seva primera temporada com a entrenador de l’equip i Guillermo Prados exerceix de delegat.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).