Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

L’aleví masculí de waterpolo, campió de Catalunya

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’aleví masculí de waterpolo, campió de Catalunya

 

 

L’equip de Jordi Millán supera el CN Barcelona en la gran final (11-2) i completa el triplet

 

Cinquena plaça per a l’aleví femení

 

 

 

L’aleví masculí de waterpolo va adjudicar-se el títol en el Campionat de Catalunya Aleví Masculí i Femení que va celebrar-se dijous i divendres a les Piscines Municipals de Montjuïc de Barcelona. El conjunt de Jordi Millán va tancar així una temporada immillorable, amb un triplet, atès que, prèviament, va vèncer la Lliga Catalana i el Campionat d’Espanya.

Els egarencs van guanyar tots els partits que van disputar amb molta contundència. Van començar el camí cap al títol amb una golejada en vuitens de final contra l’AE Santa Eulàlia per 16 a 1. Posteriorment, van desfer-se sense dificultats del CN Rubí en quarts de final per 9 a 1 (3-0, 4-0, 2-0 i 0-1) en un matx que van controlar des del principi. El CN Terrassa va mostrar la mateixa superioritat en semifinals contra el CE Mediterrani, al qual va superar per un clar 9 a 1 (2-0, 3-0, 1-0 i 3-1). Els de Jordi Millán van segellar una trajectòria perfecta amb un triomf molt solvent a la final contra el CN Barcelona per 11 a 2 (3-0, 2-0, 4-0 i 2-2).

L’aleví masculí del CN Terrassa que s’ha proclamat campió de la màxima cita catalana està integrat per Aday Acuña, Arnau Arimon, Biel Cobacho, Arnau Conesa, David Casado, Héctor Dios, Iván Gallego, Jordi Farré, José Manuel Llenín, Llàtzer Pérez, Llibert Sereno, Oliver Herrera, Pol Rico i Samuel Díaz.

 

Cinquè lloc per a l’aleví femení

 

Al seu torn, l’equip femení, entrenat per Dídac Vera, va classificar-se en una meritòria cinquena posició. Les terrassenques van quedar fora de la lluita per les medalles en caure en quarts de final contra el CN Sabadell per 6 a 1 (1-0, 2-0, 0-0 i 3-1). El CN Terrassa, no obstant, es va recuperar bé d’aquesta ensopegada i va vèncer els dos partits següents, resultats que li van proporcionar la cinquena plaça. En primera instància, va superar el CN Mataró per un ajustat 2 a 3 (0-0, 1-0, 1-2 i 0-1) i, posteriorment, va derrotar la UE Horta per 3 a 1 (1-1, 0-0, 0-0 i 2-0).

L’aleví femení del club que ha estat cinquè a la màxima cita catalana està format per Ivet Boronat, Lucía Fernández, Martina Gràcia, Carlota López, Jana Martínez, Joana Mayoral, Noa Moral, Irene Sánchez, Laia Tarradas, Carla Tomàs, Paula Vellani, Carla Peñarroya, June Infante i Noa Benavides.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.