Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

L’aleví masculí, campió de la Lliga Catalana de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’aleví masculí, campió de la Lliga Catalana de waterpolo

 

 

L’equip aleví masculí de waterpolo  s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana Alevina Mixta que ha finalitzat aquest cap de setmana. Aquest èxit el classifica, a més, per a la fase final del Campionat de Catalunya que tindrà lloc a la Piscina Municipal de Montjuïc el 30 de juny i l’1 de juliol.

El conjunt entrenat per Jordi Millán ha encapçalat la classificació final amb un total de 25 punts i un balanç de dotze victòries, un empat i una derrota en els catorze partits jugats. Els egarencs han superat el CN Barcelona, que ha estat segon amb 24 punts, i el CN Sant Andreu, que ha assolit el tercer lloc amb 23.

L’equip aleví masculí està format per Aday Acuña, Adrià Giménez, Arnau Conesa, Arnau Arimon, Arnau Garcia, Biel Cobacho, David Casado, David Lladó, Héctor Dios, Iván Gallego, Jordi Farré, José Manuel Llenín, Llàtzer Pérez, Llibert Sereno, Oliver Herrera, Pol Rico i Samuel Díaz.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.