Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

L’aleví femení de waterpolo, quart en el Campionat de Catalunya

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’aleví femení de waterpolo, quart en el Campionat de Catalunya

 

 

Tretzè lloc per a l’equip masculí

 

 

L’equip aleví femení de waterpolo va obtenir una meritòria quarta posició en el Campionat de Catalunya que va celebrar-se el cap de setmana passat a la Piscina Municipal de Montjuïc de Barcelona.

El conjunt dirigit per Dídac Vera va estrenar-se amb un triomf contundent en els quarts de final contra el CN Atlètic-Barceloneta (8-3). En semifinals, les egarenques van caure contra el CE Mediterrani en un partit molt ajustat (5-6), resultat que les va conduir al matx pel tercer i quart lloc, en què van perdre contra el CN Catalunya per 0 a 3. L’aleví femení del CN Terrassa està integrat per Aina Dalmases, Ainhoa Gómez, Berta Torres, Carla Tomàs, Ivet Boronat, Jana Martínez, Júlia Vilaseca, June Infante, Lucía Fernández, María Avilés, Mariona Royo, Meritxell Luis, Noa Moral i Martina Gràcia.

 

Tretzena posició de l’equip masculí

 

Al seu torn, l’equip aleví masculí va debutar amb una derrota en vuitens de final contra el CE Mediterrani per 2 a 7, resultat que el va dirigir a jugar per les places compreses entre la novena i la setzena. El conjunt entrenat per Víctor Padilla va perdre el segon matx contra el CN Mataró (4-2). Els egarencs van redreçar el camí en la jornada de diumenge, en què van batre el CN Molins de Rei (12-1) i el CN Poble Nou (8-3) i van aconseguir la tretzena plaça final. L’aleví masculí del CN Terrassa està format per Eric Mora, Marc Campaña, Iván Gallego, Roger Fernando, Oriol Sánchez, Ethan Ibargüengoitia, David Casado, Héctor Dios, Roger Sánchez, Elías Quirante, Samuel Díaz, Aday Acuña, Arnau Arimon i Llàtzer Pérez.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.