Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Judo

Laia Rivas, campiona de Catalunya aleví de judo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Marc Romero, medalla de bronze en la categoria +28

 

El Club Natació Terrassa va aconseguir dues medalles en el Campionat de Catalunya Aleví de judo que va celebrar-se dissabte al Complex Esportiu El Turó de La Llagosta. La competició va aplegar més de 500 esportistes de 23 clubs d’arreu de Catalunya.

Laia Rivas va brillar en obtenir el títol en la categoria més de 35 quilos. La judoka egarenca va signar una actuació impecable i va dominar des del primer fins a l’últim combat. Al seu torn, Marc Romero va assolir la medalla de bronze en la categoria més de 28 quilos després de perdre en semifinals en els darrers segons davant del judoka que s’acabaria proclamant campió.

El club va comptar amb quatre representants més en aquesta cita. Mario Pulido no va poder classificar-se per a semifinals, mentre que Eric Palma va lesionar-se en el segon combat i va quedar fora de la lluita per les medalles. També van participar Ariadna Casany, que va guanyar un combat en la primera competició important que afronta, i Vera Blanco.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.