Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

Bronze per a Laia Bou

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Laia Bou, medalla de bronze en categoria sènior en el Campionat de Catalunya de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries

 

La patinadora Laia Bou va penjar-se la medalla de bronze en categoria sènior en el Campionat de Catalunya en la modalitat de figures obligatòries que va celebrar-se el cap de setmana passat a Mollet del Vallès.

Laia Bou va totalitzar 110 punts en una classificació que va encapçalar Xantal Ramírez (UE Horta), campiona amb 118,30. La plata va correspondre a Júlia Marco (CP Mollet), que va sumar 115,70 punts. El club va comptar amb una segona representant en categoria sènior, Ariadna Peñafiel, que va ocupar el novè lloc amb 99,70 punts.

 

Cinc patinadores més

 

El club va comptar amb cinc patinadores més en la màxima cita catalana en la modalitat de figures obligatòries. En categoria juvenil, Luisa Jiménez va classificar-se vuitena amb 112,80 punts. Així mateix, Joana Peñarroya i Victoria Ramírez van obtenir l’onzena i la tretzena posició en categoria cadet, amb 103,60 i 100,20 punts, respectivament. Finalment, en categoria infantil, Júlia Busqué va ser quarta amb 83,60 punts, a només sis dècimes de la medalla de bronze, mentre que Paula Pérez va acabar setena amb 82,70 punts.

Cal destacar que Laia Bou i Júlia Busqué han assolit les puntuacions mínimes requerides per la Federació Espanyola de Patinatge per participar en el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Cerdanyola del Vallès el 12 i 13 d’abril. Paula Pérez ha aconseguit plaça de reserva.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).