Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

Bronze per a Laia Bou

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Laia Bou, medalla de bronze en categoria sènior en el Campionat de Catalunya de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries

 

La patinadora Laia Bou va penjar-se la medalla de bronze en categoria sènior en el Campionat de Catalunya en la modalitat de figures obligatòries que va celebrar-se el cap de setmana passat a Mollet del Vallès.

Laia Bou va totalitzar 110 punts en una classificació que va encapçalar Xantal Ramírez (UE Horta), campiona amb 118,30. La plata va correspondre a Júlia Marco (CP Mollet), que va sumar 115,70 punts. El club va comptar amb una segona representant en categoria sènior, Ariadna Peñafiel, que va ocupar el novè lloc amb 99,70 punts.

 

Cinc patinadores més

 

El club va comptar amb cinc patinadores més en la màxima cita catalana en la modalitat de figures obligatòries. En categoria juvenil, Luisa Jiménez va classificar-se vuitena amb 112,80 punts. Així mateix, Joana Peñarroya i Victoria Ramírez van obtenir l’onzena i la tretzena posició en categoria cadet, amb 103,60 i 100,20 punts, respectivament. Finalment, en categoria infantil, Júlia Busqué va ser quarta amb 83,60 punts, a només sis dècimes de la medalla de bronze, mentre que Paula Pérez va acabar setena amb 82,70 punts.

Cal destacar que Laia Bou i Júlia Busqué han assolit les puntuacions mínimes requerides per la Federació Espanyola de Patinatge per participar en el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Cerdanyola del Vallès el 12 i 13 d’abril. Paula Pérez ha aconseguit plaça de reserva.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.