Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional, Seccions
Waterpolo

Premi per a l’afició!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’afició del CN Terrassa rep el Trofeo Valores Deportivos de Premaat 2018-2019

 

La Federació Espanyola de Natació (RFEN) ha reconegut l’afició del Club Natació Terrassa amb el Trofeo Valores Deportivos de Premaat de la temporada 2018-2019 pel suport incondicional que ha mostrat enguany en cadascun dels partits dels equips de waterpolo.

El delegat de la secció de waterpolo i membre de la Junta Directiva del club Carlos Rodríguez ha recollit aquest migdia el guardó durant l’acte de presentació de les Lligues Premaat Divisió d’Honor de la temporada 2019-2020 i de lliurament de guardons de les Lligues Premaat Divisió d’Honor de la temporada 2018-2019 que s’ha celebrat a Portugalete. L’esdeveniment ha comptat amb la presència de l’alcalde de ciutat biscaïna, Mikel Torres; del president de la RFEN, Fernando Carpena; i del president de Premaat, Jesús Manuel González.

 

Premis individuals

 

Durant la primera part de l’acte, s’han lliurat els premis individuals de la Lligues Premaat Divisió d’Honor de la temporada 2018-2019. En l’apartat femení, les guardonades han estat Laura Ester (Astralpool CN Sabadell – Millor Portera), Daniela Jackovich (CN Sant Andreu – Màxima Golejadora Lliga Regular) i Maica Garcia (Astralpool CN Sabadell – MVP). Així mateix, en categoria masculina, han estat reconeguts Edu Lorrio (CN Barcelona – Millor Porter), el nou jugador del CN Terrassa Víctor Gutiérrez (Màxim Golejador Lliga Regular amb el Real Canoe NC) i Alberto Munárriz (Zodiac CN Atlètic-Barceloneta – MVP).

Posteriorment, s’ha realitzat el sorteig i la presentació de les Lligues Premaat de la temporada 2019-2020.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.