Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

La waterpolista Olga Domènech, d’infermera

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

La waterpolista Olga Domènech, d’infermera a l’Hospital Parc Taulí

 

 

“Vaig veure que podia ajudar més en un hospital que quedant-me a casa”, diu la sabadellenca

 

 

Des del passat 23 de març, la waterpolista Olga Domènech desenvolupa jornades de dotze hores a la planta sisena de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, on atén pacients amb coronavirus. La sabadellenca, amb coneixements d’auxiliar d’infermeria i tècnica en documentació sanitària, no s’ho va pensar dues vegades en esclatar l’emergència.

“Quan es va decretar el confinament, vaig haver de tancar el meu negoci de restauració i parar amb la pràctica esportiva d’entrenaments al club. Durant la primera setmana, vaig estar pensant en com ajudar. Vaig veure que podia ser més útil en un hospital que quedant-me a casa”, afirma. “Vaig contactar amb el Juli Fernández, l’actual delegat de la Generalitat a Barcelona i exalcalde de Sabadell, qui em va dirigir al Taulí”.

Domènech explica que la seva tasca és, bàsicament, de suport a infermeria. “Prenem les constants, comprovem la saturació, és a dir, l’oxigen que tenim a la sang, per controlar que no baixi gaire, i traslladem aquesta informació als metges”. A més, afegeix, “fem les higienes, parlem amb els pacients i els intentem posar en contacte amb els familiars”. La jugadora, cinc vegades campiona d’Europa amb el CN Sabadell, assegura que està “impressionada del compromís que demostra tot l’equip i del suport que ens donem unes a les altres en els moments en què l’estat d’ànim decau una mica”.

La waterpolista del CN Terrassa confessa que la millor vivència arriba quan reben la notícia que algun pacient agafa l’alta. “Llavors ens reunim tot l’equip per fer-li un comiat especial per haver superat la malaltia. Són instants de molta emoció”. Com que el seu torn laboral és de vuit del matí a vuit del vespre, Domènech veu, en sortir, l’aplaudiment que la ciutadania dedica a infermers, metges, personal d’ambulàncies, policies i bombers, i s’hi uneix. “Aquest reconeixement ens dona molta força i transmet una sensació d’unió entre tots, cosa que, segurament, és la part més positiva que podem extreure de tot això”. 

 

Escolta com t’ho explica ella mateixa!

 

 

 

Un palmarès brutal

 

Olga Domènech Morales va néixer el 21 de setembre de 1988 a Sabadell i és una de les quatre jugadores d’alt nivell que ha incorporat el sènior femení de waterpolo del CN Terrassa enguany, juntament amb Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña.

Domènech va desenvolupar tota la seva trajectòria esportiva al club de la seva ciutat natal, on va iniciar-se en el waterpolo, esport al qual va arribar a partir de la natació als 12 anys. Amb només 15 va debutar amb el primer equip a Divisió d’Honor, de manera que ha estat partícip de tots els èxits recents del CN Sabadell, equip del qual va ser-ne capitana des de la temporada 2009-2010.

El seu palmarès és veritablement imponent. Acumula cinc Eurolligues i tres Supercopes d’Europa i ha guanyat catorze vegades de la Lliga, tretze la Copa de la Reina i deu la Supercopa d’Espanya. Amb la selecció espanyola, va ser quarta al Campionat d’Europa de Belgrad 2006 i a la Super Final de la Lliga Mundial disputada a Kirixi (Rússia) el 2009. Aquell mateix any va ser vuitena amb el combinat estatal en el Campionat del Món de Roma.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.