Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Triatló

La secció de triatló del CN Terrassa participa en el Campionat de Catalunya de Duatló per relleus

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El pròxim dissabte 17 de febrer, la secció de triatló del CN Terrassa participarà en una nova jornada de la Lliga Catalana de Duatló. En aquest cas, serà el Campionat de Catalunya de Duatló per relleus, s’iniciarà a les 14:00 hores a Pineda de Mar.

La secció de triatló del CN Terrassa, hi competirà amb un total de 4 equips: un femení, un masculí i dos equips en la participació Open. Cada equip està format per 3 esportistes. Cada un dels rellevistes de cada equip, haurà de realitzar un duatló supersprint (3 quilòmetres corrent, 7 quilòmetres en bici i 1,5 quilòmetres corrent). El resultat serà determinat per la posició en què arribin a la meta els tercers rellevistes un cop finalitzat el duatló.

L’equip d’elit femení, està format per Julia Puerta, Mireia Fageda i Maria Maiques. Així com, de l’equip elit masculí, en formarà part Daniel Ratera, Martí Sender i Rubén Jiménez.

Per altra banda, pel que fa als equips Open masculí que hi participaran del CN Terrassa, un d’ells estarà format per Carlos Hita, Dídac Paniagua i Oriol Miret, mentre que la representació de l’altre serà d’Oriol Vilajoana, Arnau Beltrà i Marc Pena.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.