Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

La secció de patinatge artístic commemora el 25è aniversari

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

La secció de patinatge va commemorar dissabte passat el 25è aniversari en el marc del XX Festival de Patinatge Artístic que va celebrar-se al Pavelló de La Maurina. L’acte, que va omplir les graderies, va comptar amb la presència de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa Eva Candela.

L’esdeveniment va arrencar amb la marxa, número en el qual participen totes les patinadores del club. Així mateix, el programa va contemplar actuacions col·lectives a càrrec dels cinc convidats, CP Sant Quirze, PA Piera, Viladecavalls CP, CPA Cerdanyola i CPA Ciutat de Terrassa, i números individuals protagonitzats per Llorenç Álvarez, Aleix Bou, Laia Bou i Júlia Busqué. Durant la tarda, va fer-se també lafoto oficial de la secció, que compta amb gairebé un centenar d’integrants.

Homenatges i reconeixements

La vetllada va servir per retre homenatge a diferents personalitats en reconeixement a la seva contribució en el desenvolupament del patinatge al Club Natació Terrassa, com ara l’exdelegat Armando Méndez, l’excoordinador Clemente Cerezo i les col·laboradores Mari Pau Caballero, Alba Antonès i Milagros Aguirre. També es va reconèixer la tasca dels entrenadors i dels col·laboradors actuals, així com dues patinadores recentment retirades, Ariadna Feria i Judit Armingau.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).