Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

La secció de patinatge artístic commemora el 25è aniversari

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

La secció de patinatge va commemorar dissabte passat el 25è aniversari en el marc del XX Festival de Patinatge Artístic que va celebrar-se al Pavelló de La Maurina. L’acte, que va omplir les graderies, va comptar amb la presència de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa Eva Candela.

L’esdeveniment va arrencar amb la marxa, número en el qual participen totes les patinadores del club. Així mateix, el programa va contemplar actuacions col·lectives a càrrec dels cinc convidats, CP Sant Quirze, PA Piera, Viladecavalls CP, CPA Cerdanyola i CPA Ciutat de Terrassa, i números individuals protagonitzats per Llorenç Álvarez, Aleix Bou, Laia Bou i Júlia Busqué. Durant la tarda, va fer-se també lafoto oficial de la secció, que compta amb gairebé un centenar d’integrants.

Homenatges i reconeixements

La vetllada va servir per retre homenatge a diferents personalitats en reconeixement a la seva contribució en el desenvolupament del patinatge al Club Natació Terrassa, com ara l’exdelegat Armando Méndez, l’excoordinador Clemente Cerezo i les col·laboradores Mari Pau Caballero, Alba Antonès i Milagros Aguirre. També es va reconèixer la tasca dels entrenadors i dels col·laboradors actuals, així com dues patinadores recentment retirades, Ariadna Feria i Judit Armingau.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.