Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Esport inclusiu

La secció de natació adaptada del Club Natació Terrassa participa en la segona jornada de la lliga catalana

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa
  • Per al responsable i entrenador de la secció, Jordi Bosch, la d’ahir va ser una gran competició, gràcies al nivell esportiu assolit pels nedadors i nedadores del Club

 

Diumenge, 14 gener de 2024, a les instal·lacions del Club Natació Barcelona, es va dur a terme la segona jornada corresponent a la Lliga Catalana de Natació Adaptada. La secció de Natació Adaptada del Club Natació Terrassa va participar-hi amb una quinzena de nedadors i nedadores: Tamara Campos, Raül Cobo, Víctor Cobo, Susanna Estany, Jacobo Garrido, Pau González, Enrique Lupiáñez, Juan de Dios Navas, Judith Pérez, Àlex Sánchez, Irache Torres, i Àlex Villarejo.

Per la seva banda, Mar Busqueta i Quynh Iglesias van nedar diverses curses de la categoria de promoció, amb molt bons resultats, també.

L’entrenador i responsable de la secció de Natació Adaptada del Club, Jordi Bosch, ha valorat de forma molt positiva aquesta segona jornada de la Lliga Catalana. “Tot i no  ser una competició per assolir resultats, ja que la càrrega d’entrenaments és molt alta, alguns dels nedadors han aconseguit millors marques personals o han nedat molt a prop de les seves millors marques”, ha destacat.

La lliga catalana de Natació Adaptada

Organitzada per la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, la lliga catalana de Natació Adaptada es du a terme cada temporada. Els i les esportistes competeixen en diferents categories, que s’adapten a les diverses discapacitats i els diferents graus de funcionalitat.

Les jornades tenen lloc, un cop al trimestre i durant tota la temporada, a les seus dels diversos clubs que hi participen.

Propers compromisos de la secció

Les properes setmanes, els nedadors i les nedadores de la secció de Natació Adaptada del club egarenc tenen previst disputar altres cites esportives destacades.

Una d’elles, el campionat d’Espanya AXA de Natació de Joves, que es durà a terme a la localitat de Valdemoro el 27 i el 28 de gener. En aquest campionat està prevista la participació de les dues nedadores Irache Torres i Quynh Iglesias, de 15 i 11 anys respectivament, que representaran en aquest campionat estatal al Club Natació Terrassa.

D’altra banda, al febrer, els nedadors egarencs participaran en el campionat internacional que organitza el Club Natació Barcelona, una cita molt destacada en el calendari esportiu de la secció.

Finalment, cal destacar que el Club Natació Terrassa acollirà una altra fita força important d’aquest primer trimestre: el Campionat de Catalunya de Natació Adaptada.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.