Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

La plantilla del sènior masculí de waterpolo, tancada

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

La plantilla del sènior masculí de waterpolo, tancada

Pepe Motos, Rubén de Lera, Óscar Carrillo i Iván Sánchez, altes de cara a la temporada 2020-2021

Són baixa Iñaki Aguilar, Sergi Mora, Óscar Aguilar, Biel Segura i Bernat Sanahuja

 

 

El Club Natació Terrassa ja ha configurat la plantilla del sènior masculí de waterpolo de cara a la temporada 2020-2021. Es tracta d’un planter que s’ha confeccionat en base a dos criteris: el rejoveniment, un procés lògic i necessari que cal fer periòdicament per no perdre potencial esportiu i garantir el nivell de competició present i futur; i l’adaptació a la nova realitat econòmica, que afecta la societat en general i els clubs esportius en particular.

Les cares noves del CN Terrassa 2020-2021 són els porters Pepe Motos, de 28 anys, i el jove de la pedrera Iván Sánchez, de 19 anys, que arriben al primer equip en substitució d’Iñaki Aguilar i Biel Segura, la parella de porters de la temporada passada. Les altres dues incorporacions són Rubén de Lera, de 28 anys, procedent de l’Aix en Provence francès, i Óscar Carrillo, també de 28 anys, que militava al CN Sabadell, on exercia de capità. Tant De Lera com Carrillo viuran la seva segona etapa al club, ja que ambdós hi van jugar una temporada, la 2014-2015 en el cas de l’atacant barceloní i la 2013-2014 en el cas del waterpolista sabadellenc.

 

Sergi Mora, segon entrenador

 

Pel que fa al capítol de baixes, i al marge dels dos porters, no seguiran els veterans Sergi Mora, de 38 anys, i Óscar Aguilar, de 33 anys. Mora canviarà la piscina per la banqueta, atès que esdevindrà el segon entrenador del primer equip. En principi, tampoc continuarà Bernat Sanahuja, tot i que hores d’ara encara no ha fet efectiu el pagament de la clàusula de rescissió del seu contracte. El club vol ressaltar que els jugadors que són baixa rebran un reconeixement públic merescut en base a la seva trajectòria esportiva, dedicació i compromís en defensa dels colors del club.

Actualment, la plantilla compta amb 14 jugadors, a l’espera que es confirmi la baixa de Sanahuja, moment en què el nombre de jugadors disponibles es reduiria a 13. A més dels waterpolistes esmentats, Dídac Cobacho tindrà a les seves ordres Ricard Alarcón, Fran Sánchez, Oriol Rodríguez, Alberto Barroso, Víctor Gutiérrez, Agustí Pericas, Jordi Chico, Sergio Prieto i Víctor Alegre.

 
Confirmació de la participació europea

 

D’altra banda, el CN Terrassa confirma la participació del sènior masculí de waterpolo en la ronda de qualificació de la Champions League que se celebrarà entre el 23 i el 25 d’octubre.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).