Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

La plantilla del sènior masculí de waterpolo, tancada

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

La plantilla del sènior masculí de waterpolo, tancada

Pepe Motos, Rubén de Lera, Óscar Carrillo i Iván Sánchez, altes de cara a la temporada 2020-2021

Són baixa Iñaki Aguilar, Sergi Mora, Óscar Aguilar, Biel Segura i Bernat Sanahuja

 

 

El Club Natació Terrassa ja ha configurat la plantilla del sènior masculí de waterpolo de cara a la temporada 2020-2021. Es tracta d’un planter que s’ha confeccionat en base a dos criteris: el rejoveniment, un procés lògic i necessari que cal fer periòdicament per no perdre potencial esportiu i garantir el nivell de competició present i futur; i l’adaptació a la nova realitat econòmica, que afecta la societat en general i els clubs esportius en particular.

Les cares noves del CN Terrassa 2020-2021 són els porters Pepe Motos, de 28 anys, i el jove de la pedrera Iván Sánchez, de 19 anys, que arriben al primer equip en substitució d’Iñaki Aguilar i Biel Segura, la parella de porters de la temporada passada. Les altres dues incorporacions són Rubén de Lera, de 28 anys, procedent de l’Aix en Provence francès, i Óscar Carrillo, també de 28 anys, que militava al CN Sabadell, on exercia de capità. Tant De Lera com Carrillo viuran la seva segona etapa al club, ja que ambdós hi van jugar una temporada, la 2014-2015 en el cas de l’atacant barceloní i la 2013-2014 en el cas del waterpolista sabadellenc.

 

Sergi Mora, segon entrenador

 

Pel que fa al capítol de baixes, i al marge dels dos porters, no seguiran els veterans Sergi Mora, de 38 anys, i Óscar Aguilar, de 33 anys. Mora canviarà la piscina per la banqueta, atès que esdevindrà el segon entrenador del primer equip. En principi, tampoc continuarà Bernat Sanahuja, tot i que hores d’ara encara no ha fet efectiu el pagament de la clàusula de rescissió del seu contracte. El club vol ressaltar que els jugadors que són baixa rebran un reconeixement públic merescut en base a la seva trajectòria esportiva, dedicació i compromís en defensa dels colors del club.

Actualment, la plantilla compta amb 14 jugadors, a l’espera que es confirmi la baixa de Sanahuja, moment en què el nombre de jugadors disponibles es reduiria a 13. A més dels waterpolistes esmentats, Dídac Cobacho tindrà a les seves ordres Ricard Alarcón, Fran Sánchez, Oriol Rodríguez, Alberto Barroso, Víctor Gutiérrez, Agustí Pericas, Jordi Chico, Sergio Prieto i Víctor Alegre.

 
Confirmació de la participació europea

 

D’altra banda, el CN Terrassa confirma la participació del sènior masculí de waterpolo en la ronda de qualificació de la Champions League que se celebrarà entre el 23 i el 25 d’octubre.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.