Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

La permanència, gran objectiu a la Copa d’Espanya de Clubs de Natació

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

La permanència, gran objectiu a la Copa d’Espanya de Clubs de Natació

 

 

El CN Terrassa disputarà el 21 i 22 de desembre la XXX Copa d’Espanya de Clubs de Natació de Divisió d’Honor que se celebrarà a la Piscina Municipal de Castelló. La competició de referència per equips de la temporada aplegarà els vuit millors clubs de l’Estat en categoria masculina i femenina.

El tècnic Eugeni López assenyala aquesta competició com a “prioritària d’aquesta primera part de la temporada” i afirma que l’equip l’ha preparat “específicament”, atès que considera bàsic per al club que ambdós equips es mantinguin a Divisió d’Honor. El màxim responsable de la secció de natació, sempre prudent a l’hora de fer pronòstics, remarca que la permanència és l’objectiu cabdal.

L’entrenador local entén que la fita resultarà més complicada per a l’equip femení. Per a López, el CN Sant Andreu és el gran favorit, amb el CN Sabadell i el CD Gredos San Diego un graó per sota. “A partir d’aquí, haurem de lluitar amb els altres quatre rivals, el Real Canoe NC, el CDN Bidasoa XXI, el CN Barcelona i el CN Palma. Som cinc clubs que buscarem evitar les dues darreres places, les que condueixen al descens a Primera Divisió”.

Per la seva banda, en categoria masculina, López manifesta que l’equip hauria de competir per la quarta o la cinquena posició. “En aquest cas, no hauríem de patir per mantenir-nos”. El tècnic assenyala el CD Gredos San Diego com a candidat principal a la victòria, amb el CN Sant Andreu i el CN Sabadell just per darrere. “El Real Canoe NC, el CN Santa Olaya i el CE Mediterrani serien els nostres contrincants directes”. El CN Alcobendas, com a nouvingut a la categoria, esdevé una incògnita. Com en el cas femení, el setè i vuitè classificat baixaran a Primera Divisió.

 

Vint-i-quatre nedadors

 

El club desplaçarà a la ciutat valenciana un equip format per vint-i-quatre integrants, dotze nedadores i dotze nedadors. En el capítol femení, la convocatòria està formada per Janna Blaya, Maria Buch, Andrea Feng Prades, Melani Costa, Camille Dauba, Cristina Garcia Kirichenko, Aida López, Julia Luis, Berta Martínez, Claudia Reato, Joana Otxanda Desbordes i Jana Yao Sabrià. La gran novetat és la presència de dues nedadores franceses que reforçaran el club específicament per a aquesta competició. Es tracta de Camille Dauba, especialista en les proves de braça, i de Joana Otxanda Desbordes, que neda proves de crol i papallona i que pot incrementar el nivell dels relleus.

Quant al conjunt masculí, el CN Terrassa comptarà amb David Benítez, Víctor de Pablo, Miguel Durán, Marcos Gil, Guillem Lázaro, Mario Mollà, Jordi Pérez, Eric Rodelas, Adrián Santos, Adrià Roy, Enrique Prats i Ferran Siré.

 

Sistema de competició

 

En la Copa d’Espanya de Clubs, es disputen totes les proves pel sistema de contrarellotge i en dues sèries, la primera amb el segon millor temps d’inscripció de cada club i la segona amb el millor temps d’inscripció de cada club, a excepció dels relleus, en els quals participa un únic equip per club. La posició obtinguda aporta uns punts que es van acumulant fins a establir la classificació final. En aquest sentit, López subratlla la importància del rendiment “de la segona línia”. “Pots tenir uns primers espases molt brillants però si el bloc de nedadors no funciona, els números no surten”, adverteix.

Al marge de les proves individuals, el programa es completa amb els relleus 4×50, 4×100 i 4×200 m lliures i 4×50 i 4×100 m estils masculins i femenins, que esdevenen especialment rellevants ja que puntuen doble.

Les proves es desenvoluparan en doble sessió de matí i tarda. Dilluns arrencaran a les 12.10 hores i es reprendran a les 19.10h, mentre que dimarts la sessió matinal començarà a les 11.45h i la de tarda, a les 18.50h.

 

+ INFORMACIÓ COPA D’ESPANYA CLUBS DE NATACIÓ

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).