Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

La neerlandesa Nina Ten Broek continuarà al CN Terrassa

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

La neerlandesa Nina Ten Broek continuarà al CN Terrassa

 

 

El Club Natació Terrassa segueix perfilant la composició de la plantilla del sènior femení de waterpolo per a la temporada vinent. Després de les renovacions anunciades de Cristina Cantero, Sandra Domene i Noelia Cuenda, el club s’ha assegurat la continuïtat de Nina Ten Broek.  

La neerlandesa Ten Broek, que farà 21 anys el mes de juliol, afrontarà així la seva segona temporada al club, al qual va arribar procedent del Polar Bears dels Països Baixos, en què va proclamar-se campiona de lliga. Amb experiència també a la lliga italiana amb el Rari Nantes Florència, Ten Broek acumula quatre medalles amb la selecció júnior, dues de plata, al Campionat del Món Júnior de Funchal 2019 i al Campionat d’Europa Júnior de Novi Sad 2017, i dues de bronze, al Campionat del Món de Volos 2017 i al Campionat d’Europa de Funchal 2018. Ten Broek va debutar amb la selecció absoluta, amb la qual ha jugat diversos partits de Lliga Mundial l’any 2017, i, actualment, té opcions serioses de disputar el Campionat del Món que tindrà lloc a Budapest del 18 de juny al 3 de juliol.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).