Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

La majoria de l’equip benjamí de natació, classificat per al Campionat de Catalunya

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

La majoria de l’equip benjamí de natació, classificat per al Campionat de Catalunya

 

 

 

Èxit sense precedents per a la secció de natació. La gran majoria de nedadors de l’equip benjamí, un total de 33, s’han classificat per al Campionat de Catalunya de la categoria, que porta el nom de Final Territorial, i que es desenvoluparà del 9 a l’11 de juliol a la piscina Sylvia Fontana de Tarragona.

Els nedadors de l’equip benjamí, entrenats per Kevin Pérez i Oriol Abenoza, que han obtingut l’accés a la màxima competició catalana són Xènia Ortega, Nora Hasnaoui, Alba López, Júlia Ordóñez, Marta Guillamont, Itziar Gallardo, Laia Rojas, Adriana Rodríguez, Carla Redon, Daniela Osuna, Aina Romero, Vinyet Díaz, Claudia Mur, Pol Santana, Lucas Sánchez, Arnau Ferrando, Abril Cobo, Natalia Gómez, Lucia Dalmau, Mar Timofte, Martina Mahadeva, Emilia González, Cloe Ballester, Daniel Carpintero, Jan Cano, Albert Cardona, Xavier Ruiz, Biel Rodelas, Eric Herrador, Víctor Lobo, Unai Gillué, Iker Ortega i Àlex Gaya. També han assolit el passi per a la Final Territorial els prebenjamins Xavi Guerrero i Marc Sala, entrenats per Sílvia Pagès.

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).