Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

La Federació Espanyola de Natació premia cinc waterpolistes del club

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

La Federació Espanyola de Natació premia cinc waterpolistes del club

 

 

La Federació Espanyola de Natació (RFEN) va premiar diumenge passat cinc waterpolistes del CN Terrassa pels èxits internacionals assolits durant la temporada 2020-2021 amb diferents seleccions estatals. L’acte va tenir lloc diumenge just abans de l’inici de la final de la XXVI Copa de SM la Reina Iberdrola que va organitzar el club el cap de setmana passat.

Martina Cardona i Paula Camus van recollir el guardó en reconeixement a la medalla d’or assolida en el Campionat del Món Júnior de Netanya (Israel). Per la seva banda, Dorian Acuña i Daniel Díaz van ser premiats per la medalla de plata aconseguida al Campionat d’Europa Cadet Masculí que va tenir lloc a Loulé (Portugal). Finalment, Daniela Quinzada va rebre la distinció federativa per la medalla de bronze obtinguda en el Campionat d’Europa Cadet Femení celebrat a Szentes (Hongria).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.