Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Júlia Rodríguez i Sofia Tamayo no continuaran al sènior femení de waterpolo

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Júlia Rodríguez i Sofia Tamayo no continuaran al sènior femení de waterpolo

 

 

Júlia Rodríguez i Sofia Tamayo no continuaran al sènior femení de waterpolo del club, entitat on han desenvolupat tota la seva carrera esportiva fins ara. Rodríguez, de 19 anys, s’incorporarà a l’Echeyde de Tenerife, que milita a Primera Divisió, mentre que Tamayo, de 18 anys, fitxarà pel CN Molins de Rei, també de Primera Divisió. Aquestes baixes s’afegeixen a la d’Elia Montoya, confirmada des del mes de juny, que jugarà al Real Canoe NC la temporada vinent.

El planter que dirigeix Xavi Pérez presenta, de moment, una cara nova, la defensora de boia neerlandesa Nina Ten Broek, de 20 anys, procedent del Polar Bears dels Països Baixos, equip en què s’ha proclamat campiona de lliga. Ten Broek acumula quatre medalles en campionats internacionals júnior amb la seva selecció.

El Club vol agrair públicament a Júlia Rodríguez i Sofia Tamayo l’esforç, la implicació i la dedicació que han demostrat durant la seva trajectòria a l’entitat i els desitja molts èxits personals i professionals de cara al futur.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).