Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Júlia Rodríguez i Sofia Tamayo no continuaran al sènior femení de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Júlia Rodríguez i Sofia Tamayo no continuaran al sènior femení de waterpolo

 

 

Júlia Rodríguez i Sofia Tamayo no continuaran al sènior femení de waterpolo del club, entitat on han desenvolupat tota la seva carrera esportiva fins ara. Rodríguez, de 19 anys, s’incorporarà a l’Echeyde de Tenerife, que milita a Primera Divisió, mentre que Tamayo, de 18 anys, fitxarà pel CN Molins de Rei, també de Primera Divisió. Aquestes baixes s’afegeixen a la d’Elia Montoya, confirmada des del mes de juny, que jugarà al Real Canoe NC la temporada vinent.

El planter que dirigeix Xavi Pérez presenta, de moment, una cara nova, la defensora de boia neerlandesa Nina Ten Broek, de 20 anys, procedent del Polar Bears dels Països Baixos, equip en què s’ha proclamat campiona de lliga. Ten Broek acumula quatre medalles en campionats internacionals júnior amb la seva selecció.

El Club vol agrair públicament a Júlia Rodríguez i Sofia Tamayo l’esforç, la implicació i la dedicació que han demostrat durant la seva trajectòria a l’entitat i els desitja molts èxits personals i professionals de cara al futur.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.