Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Jugadores del CN Terrassa impulsen la selecció d’Espanya i la dels Països Baixos a la gran final del Campionat d’Europa de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Paula Camus, Pili Peña i Isabel Piralkova, jugadores de waterpolo del Club Natació Terrassa asseguren el seu lloc a la final del Campionat d’Europa de waterpolo amb la selecció espanyola absoluta. També ho han fet Nina Ten Broek i Fleurien Bosveld amb la selecció dels Països Baixos.

Ahir, dijous 11 de gener, els conjunts en els quals estan competint Peña, Piralkova i Camus així com el de Ten Broek i Bosveld van disputar els partits de semifinals del Campionat d’Europa.

El conjunt espanyol es va enfrontar a la selecció de Grècia, mentre que la selecció dels Països Baixos va disputar les semifinals davant d’Itàlia.

Les d’Espanya, van assolir una contundent victòria amb un resultat final de 13 a 5 (4-1; 1-1; 4-1; 4-2) davant de la selecció de Grècia. Les tres jugadores del CN Terrassa van contribuir ofensivament anotant un gol cada una d’elles. Per altra banda, l’altre semifinal, disputada entre els Països Baixos i Itàlia, el conjunt on es troben Ten Broek i Boveld va assolir una victòria per la mínima, ja que el resultat final del matx va ser de 7 a 6.

La selecció d’Espanya i la dels Països Baixos disputaran la gran final. La lluita per l’or, es competirà el dissabte 13 de gener a les 20:30 hores.

Per altra banda, Grècia i Itàlia competiran per penjar-se la medalla de bronze el dissabte a les 19:00 hores.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.