Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Jugadores del CN Terrassa impulsen la selecció d’Espanya i la dels Països Baixos a la gran final del Campionat d’Europa de waterpolo

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Paula Camus, Pili Peña i Isabel Piralkova, jugadores de waterpolo del Club Natació Terrassa asseguren el seu lloc a la final del Campionat d’Europa de waterpolo amb la selecció espanyola absoluta. També ho han fet Nina Ten Broek i Fleurien Bosveld amb la selecció dels Països Baixos.

Ahir, dijous 11 de gener, els conjunts en els quals estan competint Peña, Piralkova i Camus així com el de Ten Broek i Bosveld van disputar els partits de semifinals del Campionat d’Europa.

El conjunt espanyol es va enfrontar a la selecció de Grècia, mentre que la selecció dels Països Baixos va disputar les semifinals davant d’Itàlia.

Les d’Espanya, van assolir una contundent victòria amb un resultat final de 13 a 5 (4-1; 1-1; 4-1; 4-2) davant de la selecció de Grècia. Les tres jugadores del CN Terrassa van contribuir ofensivament anotant un gol cada una d’elles. Per altra banda, l’altre semifinal, disputada entre els Països Baixos i Itàlia, el conjunt on es troben Ten Broek i Boveld va assolir una victòria per la mínima, ja que el resultat final del matx va ser de 7 a 6.

La selecció d’Espanya i la dels Països Baixos disputaran la gran final. La lluita per l’or, es competirà el dissabte 13 de gener a les 20:30 hores.

Per altra banda, Grècia i Itàlia competiran per penjar-se la medalla de bronze el dissabte a les 19:00 hores.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).