Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Pilota mà

José Fèlix Gómez “Ávila” i Julen Armendáriz, campions de …

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

José Fèlix Gómez “Ávila” i Julen Armendáriz, campions de Catalunya de Pilota a Mà per parelles

La parella de 2a Categoria del CN Terrassa formada per José Félix Gómez “Ávila” i Julen Armendáriz va adjudicar-se el títol del Campionat de Catalunya de Pilota a Mà per parelles després de derrotar la parella del CN Barcelona B per 22 a 14 en la final celebrada diumenge passat.

Gómez i Armendáriz van haver de remuntar un 5 a 0 inicial, una reacció molt meritòria atès que es va dur a terme tot i la lesió de Gómez, que va fer un mal gest en el sisè punt que el va deixar en inferioritat de condicions la resta del matx. Armendáriz, doncs, va haver de posar-se l’equip a l’esquena i se’n va sortir, ja que el CN Terrassa va capgirar el partit i va imposar-se per vuit punts d’avantatge. Els egarencs van endur-se un títol merescut si atenem el bon joc que han desplegat durant tota la temporada.

 Gómez i Pulido, a la final en categoria aleví

D’altra banda, Genís Gómez i Héctor Pulido van classificar-se per a la final en categoria aleví després de superar en semifinals la parella de la Casa de los Navarros C per 18 a 10. El matx definitiu es jugarà el proper dissabte.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.